В днешно време преносимите компютри трябва да отговарят на множество

...
В днешно време преносимите компютри трябва да отговарят на множество
Коментари Харесай

Asus ZenBook Pro 15: Мощ в изтънчена опаковка

В днешно време портативните компютри би трябвало да дават отговор на голям брой условия, с цел да задоволят потребностите и желанията на потребителите. Едно от новите оферти на ASUS – ZenBook 15 Pro дава отговор на множеството от главните неща, които са значими при избора на преносим компютър. Преносимият компютър идва в красива и стилна опаковка, само че това не му пречи да включва задоволителна мощност, с цел да се оправя и с някои гейминг заглавия.

Конструкцията на ZenBook Pro 15 е от здрав метал и е тънка (18.9 мм) и лека (1.88 кг). Моделът се предлага в наследник и розово златист цвят, а логото на капка е с подсветка за спомагателен резултат. Ъглите са изрязани с елмаз, давайки още жанр на елегантния преносим компютър.

Визията се добавя и от отличителния белег на серията, а точно ScreenPad, който замества обичайния тъчпад. Той се състои от екран с висока резолюция и разширена функционалност, позволяваща осъществяването на редица действия. Налични са разнообразни приложения и режими, измежду които подобен допускащ, разширението на главния екран върху този втори екран.

Докато сме още на тематиката екрани, главният екран на модела употребява на NanoEdge технология, характеризираща се с тънки странични рамки. Това способства и постигането на по-компактен корпус в съпоставяне със общоприетите портативни компютри. Макар да е с 15 “ екран, ZenBook Pro 15 е съпоставим по размери с доста 14 “ модели. Разполагате с избор на до 4K UHD резолюция на панела.

Не оставяйте обаче външният тип да ви заблуди, ZenBook Pro 15 включва много мощен хардуер, който е задоволителен за работа с разнообразни приложения и гейминг. Моделът е основан на Windows 10 и се възползва напълно от опциите на настоящата операционна система на Microsoft.

ZenBook Pro 15 предлага избор на настройка с до 8мо потомство Intel Core i9 шест нуклеарен процесор и тактова периодичност до 4.5GHz. Това е първият мобилен процесор на Intel, който включва шест ядра и 12 влакна, надминавайки по продуктивност предходното потомство.

Серията разполага с едно от настоящите графични решение на NVIDIA - GeForce GTX 1050 Ti с до 4GB обособена памет. Видеокартата е два пъти по-бърза по отношение на предходното потомство GeForce GTX 960M. Чрез нея, ZenBook Pro 15 се оправя с множеството от най-натоварващите задания като 3D рендиране и 4K UHD видео възпроизвеждане. Освен това ще можете да се отдадете и на дълги гейминг сесии с високо качество на графиката.

Сред останалите съществени параметри са още до 16GB DDR4 RAM и сторидж варианти за 1TB/512GB PCIe SSD или 512GB/256GB SATA3 SSD.

Завършваме с мултимедийните благоприятни условия на портативния компютър. В това направление, ZenBook Pro 15 употребява мощни, особено основани представители със смарт технология на усилвателя. Системата понижава до най-малко звуковите изкривявания, а създадените софтуерни логаритми се грижат за усъвършенстване при несъразмерна мощ на звука.

Asus ZenBook Pro 15 е едно плътно украшение, което предлага новаторски технологии и висока продуктивност. Определено ни хареса компактният и моден дизайн на модела, който хваща окото и е много удобен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР