В днешно време пластичните операции се превръщат в нормална част

...
В днешно време пластичните операции се превръщат в нормална част
Коментари Харесай

3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

В днешно време пластичните интервенции се трансформират в естествена част от всекидневието. Почти не се срещат дами и към този момент и мъже, които да нямат най-малко една хирургична намеса върху себе си. Най-масовите корекции са тези, при които се уголемява бюстът при дамите и тези, при които се слагат филъри в устните.

Но пластичната промишленост предлага и някои много налудничави интервенции, на които хората въпреки всичко се подлагат. Ето кои са те:

Блефаропластика

Това е промяна на клепачите, която оказва помощ на очите ви да наподобяват по-отворени и затова на вас да изглеждате по-будни. Интервенцията изпъва отпуснатите клепачи, отстранява подпухналите торбички под очите, повдига с 3-5 мм външния ъгъл на окото и придава на погледа юношески и пресен тип.

 3 налудничави пластични интервенции, на които хората се подлагат Instagram

Процедурата е елементарна: първо, хирургът прави дребен прорез в естествените гънки на горните клепачи, което оптимално ще ограничи опцията от белези, защото разрезът ще зарасне елементарно в естествените гънки. Разрезът на долните се прави отвътре, още веднъж заради същата причина. След това се отстранява малко количество от мазнините, мускулите или кожата и по-късно разрезът се шие или лепи. Хирурзите споделят, че тази процедура може да отнеме " 10 години от възрастта ви” в границите на единствено 2 часа.

" Обновяване” на пъпчето

Въпреки че през по-голямата част от времето нашият пъп е под облеклата, доста от хората се тормозят от външния му тип. И точно заради тази причина, някой е измислил тази странна намеса.

 3 налудничави пластични интервенции, на които хората се подлагат Instagram

Ако пъпчето ви е изпъкнало хирургът прави вътрешни шевове от долната страна на бутона, с цел да скрие кожата във вътрешността, като отстрани изпъкналата бучка. Ако желаете да намалите размера, пъпът ще бъде отстранен, преформулиран и по-късно зашит на корема. За повторното му позициониране хирургът отстранява лента от кожата на корема и по-късно издърпва пъпа на мечтаното място. Звучи много ужасно, не мислите ли?

Операция за основаване на трапчинки

Сериозно ли? Дори мозъците ни не го побират…

Съгласни сме, че трапчинките придават голям сексапил, само че да ги придобиваме посредством пластична интервенция, ни се коства прекомерно. Но какво съставлява тази намеса?

 3 налудничави пластични интервенции, на които хората се подлагат Instagram

20-минутната процедура включва лек прорез в бузата. Следва тегел, който захваща долната част на кожата и я издърпва във вътрешността. През първите няколко седмици трапчинките ще бъдат непрекъсната линия на лицето ви, а след към 2 седмици те ще стартират да се появяват единствено когато се усмихнете.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР