В днешно време не са малко хората, по-млади и по-възрастни,

...
В днешно време не са малко хората, по-млади и по-възрастни,
Коментари Харесай

Направете жилището под наем уютен и приказен дом с тези идеи

В днешно време не са малко хората, по-млади и по-възрастни, които живеят чартърен. Животът чартърен обаче не значи, че би трябвало жилището да бъде лимитирано откъм мебели, улеснения и най-много - домакински уют.
Опциите не са малко, с цел да организирате жилището си чартърен, да го извършите по-ефективно и комфортно за вас, написа vesti.bg, базирайки се на Housebeautiful.com.

Не са ви нужни и доста пари, с цел да декорирате пространството по най-хубавия вероятен метод.

Вгледайте се деликатно в жилището, преценете пространството във всяка стая, разпределете бюджета и започнете. Понякога е належащо доста малко, с цел да превърнете едно ъгълче в център на стаята. Нещо дребно, като възглавници на леглото, канапето или леглото, може да промени цялостното чувство на дадената стая.

Допълнителното пространство, в което да " складирате " разнообразни неща е от голяма важност за всеки дом. Може да извършите нещо по-оригинално обаче, с което да придадете повече темперамент на пространството.

Ето и един елементарен образец:

Ако ми липсват шкафове, само че пък имате мебели с повече лавици, може да сложите на рафтовете кутии, направени от разнообразни материали. Така освен ще имате опция да приберете много движимости, само че и ще раздвижите другояче скучните и елементарни лавици.

Друга опция, с която ще внесете сериозна смяна, е да подмените пердетата, в случай че поставените от притежателя не ви харесват (ако въобще има такива). Може да се спрете освен на общоприети завеси, а на разнообразни типове щори.

Оставете почерк

На масата в дневната може да извършите дребен център - най-обикновена кошница или табла, в която да наредите две-три книги, някое красиво малко цвете (може и изкуствено), свещ и някоя мида, за по-лятно и топло въодушевление.

Не пропускайте да добавите книгите. Те придават домакински уют.



Добавете настолни лампи. Вечер основават топлота и романтика.



Не забравяйте за живите стайни цветя.



Декоративните възглавници не са единствено за улеснение, само че и за хубост и уют. Добавете няколко на леглото, стол или канапе.



Килимът или пътечките основават добър тип на всеки дом.



Намерете истински картини, които да окачите на стените. Не е нужно да костват скъпо или да са оригинали, само че основават друго чувство за дома.



Създайте си сами в допълнение пространство за предпазване на вежи. Тези кутии, които виждате на фотосите, са комфортни, само че и раздвижват скучните и елементарни мебели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР