В днешно време едно от най-важните неща, за които да

...
В днешно време едно от най-важните неща, за които да
Коментари Харесай

Напитката, с която ще подготвим тялото си за тежката зима

В днешно време едно от най-важните неща, за които да мислим, е укрепването на тялото ни, тъй че то да е стабилно на външните врагове. Ще ви споделим една рецепта, за която се твърди, че е способна да укрепи имунитета ни дотам, че нищо не би ни съборило през идната тежка зима.

Разбира се, не трябва да разчитате само на тази напитка. Трябва да подбирате деликатно храните, които консумирате, да бъдете дейни, както и да си отделяте задоволително време за сън. Правете всичко това вкупом и ще останете доста удовлетворени.
Ето и какви съставки са ви нужни за въпросната напитка: Защо всички започнаха да варят лимони? За какво оказва помощ напитката?
Лимоните са едни от най-полезните плодове в света. Те са измежду първенците по наличие на витамин C. Неслучайно всеки експерт би ни...

• 1 литър вода;

• Половин супена лъжица куркума на прах;

• 1 супена лъжица свеж джинджифил;

• 1 скилидка чесън;

• 5 броя зърна черен пипер;
Супер ефикасна противовъзпалителна напитка
Инфекциите и възпаленията могат да бъдат безпределно рискови, в случай че не се конролират и в случай че не им се обърне внимание в точния момент. Тази напитка п...

• 2 лимона;

• Червен пипер – пикантен, на усет.
Как се подготвя чаят?
Вземете съд, подобаващ за котлона и налейте вода в него. Оставете течността да кипне, а през това време можете да се заемете с почистването на джинджифила. Нарежете го на тънки филийки. Изцедете сока от лимоните, а чесъна обелете и нарежете на дребни късчета.

Всички артикули се смесват и се прибавят към течността. Оставят се за към 10 минути да постоят. След това прецедете напитката и я изпийте.

Това е същински потребен чай, който ще укрепи имунитета и ще ви приготви за идната зима. Ако усещате някакви признаци на грип или простуда, побързайте да си го приготвите. Много скоро те ще отшумят!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР