В днешно време е напълно нормално, да не кажем, че

...
В днешно време е напълно нормално, да не кажем, че
Коментари Харесай

Защо Скарлет Йохансон няма профили в социалните мрежи

В днешно време е изцяло обикновено, да не кажем, че даже е задължително, звездите да имат профили в обществените мрежи. По този метод те поддържат по-добра връзка с почитателите си, а и имат платформа, посредством която да вършат реклама - и своя, и на трети страни. Затова и множеството известни персони не просто участват, а са и много дейни в обществените мрежи. 
 Ана де Армас, обществените мрежи и защо са отговорни те съгласно актрисата
За какво упреква обществените мрежи Ана де Армас

Гледната точка на актрисата

Разбира се, има я и другата прекаленост - международни звезди, като Ана де Армас да вземем за пример, на които концепцията изобщо не им харесва. Но до момента в който кубинската актриса въпреки всичко има профил в Instagram, то Скарлет Йохансон е изцяло неоткриваема там. И за това си има доста добра причина.

В подкаста The Skinny Confidential Him & Her актрисата споделя, че егото ѝ е прекомерно нежно, с цел да се оправи с всички мнения на хората в обществените мрежи. " Аз съм като нежно цвете. "  А и в живота й има прекалено много тревога - и без да е част от обществените мрежи. 
 Снимка 590722

Скарлет Йохансон споделя, че преди време е имала профил в Instagram, само че това е траяло едвам няколко дни. Просто тъй като се е уловила по какъв начин прекарва 20 минути в разглеждането на профили на хора, за които или е чувала, или познава.

И тъй като всичко това ѝ се е сторило като загуба на време, ето за какво и няма освен формален профил, само че и скришен подобен, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР