В днешно време е много по-предпочитано да комуникираш чрез съобщение

...
В днешно време е много по-предпочитано да комуникираш чрез съобщение
Коментари Харесай

Как да започнете разговор с бившия си чрез съобщение

В днешно време е доста по-предпочитано да споделяш посредством известие с някого. Дори да имате връзка с човек, може би вие му пишете, а не му се обаждате, когато би трябвало да обсъдите нещо. Комуникацията посредством известие пък е много добър вид и в случай че би трябвало да кажете нещо на някогашния си. Така няма да се постанова да чувате гласа му и единствено ще предадете вашето известие, без опция за непотребни въпроси или разискване на неприятни за вас тематики.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Без подозрение най-лесният метод да започнете диалог с някогашния си е да го извършите посредством известие.

По този метод не е належащо да се виждате с него и няма такава възможност да попаднете в остарели модели. Разбира се, изпращането на известия има и своите дефекти – елементарно можете да бъдете разбрани неправилно, в случай че не формулирате текста си деликатно. Единственият най-хубав метод, когато става въпрос за започване на диалог посредством известие, без значение от повода за диалога, е да бъдете ясни и ведри. Не се извинявайте, че сте се свързали, нито казвайте „ Съжалявам, че те трежова “, няма причина да се извинявате.

Просто кажете „ Здравей “, последвано от това, което би трябвало да кажете. Така че, в случай че желаете да си върнете пуловера, кажете „ Хей, можеш ли да оставиш пуловера ми в офиса или да ми го изпратиш с пощальон “. Просто бъдете учтиви и кажете това, което желаете.  Дали това ще докара до замяна на отзиви напред-назад? Е, това зависи дали желаете или не.

 посредством известие Как да започнете диалог с някогашния си посредством известие

Еднa връзка посредством известие постоянно може да бъде катализатор за по-нататъшен диалог, само че се запитайте дали това е вашата цел.

Ако е по този начин, тогава е заслужено, само че в случай че не е, просто го направете бързо и малко. Кажете това, което желаете да кажете, и се махнете оттова! Хубавото на това да се научите по какъв начин да започнете диалог с някогашния си посредством известие е, че можете авансово да обмислите какво желаете да кажете. Уверете се, че сте го дефинирали ясно и не оставяте нищо отворено за пояснение. По този метод няма да съжалявате, че сте споделили или не сте споделили нещо.

Също по този начин не забравяйте да избягвате да поставяте целувки най-после – времето за това е отминало! Не му давайте опция да си намерения, че още веднъж желаете да се виждат или даже, че мислите да му дадете втори късмет.

Не протакайте диалога единствено тъй като желаете да продължите да говорите с него. Ако стартира да ви дават едносрични отговори или ви се стори, че това е сложна работа, оставете го. Не забравяйте, че той е ваш някогашен, не ваш другар. Ако желае да приказва с вас, ще разберете. Той ще играе равностойна роля в диалога и той ще потръгне.

Ако обаче връзката е в застой или просто ви се коства, че би трябвало непрекъснато да я съживявате, просто стигнете до заключението, че той не се интересува от диалога. Независимо от повода, заради която сте се свързали с него, преди всичко посредством известие, опитите да поддържате неправилен диалог жив не са нищо друго с изключение на несръчност.

 посредством известие Как да започнете диалог с някогашния си посредством известие

Воденето на диалог с някогашния посредством известие не е елементарно, само че не е наложително да бъде и неудобно.

Всичко зависи от това да методите към обстановката с вярната настройка и подготовка. Помнете, че ключът е в това да се държите почтително, нещата да са леки и да се преценявате както с вашите, по този начин и с неговите усеща. По този метод ще можете да преминете през този внимателен диалог със зрялост и схващане.

Следващия път, когато се чудите по какъв начин да започнете диалог с някогашния си посредством известие, следвайте тези препоръки, с цел да сте сигурни, че ще се справите с него с улегналост и прелест. С премислен метод можете да гарантирате, че взаимоотношението ви ще бъде допустимо най-положително и градивно, без значение от това какво ще се случи в бъдеще с връзката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР