В днешния 16 февруари Алберт Попов записа най-доброто класиране на

...
В днешния 16 февруари Алберт Попов записа най-доброто класиране на
Коментари Харесай

Алберт Попов съжали за грешка в началото, но даде голяма заявка за бъдещето

В днешния 16 февруари Алберт Попов записа най-хубавото класиране на България на - той приключи девети в гигантския слалом в китайската столица и усъвършенства 15-ото място на Радо Янков в сноуборда.
След второто си втурване 24-годишният българин съобщи, че стартът му е бил по-слаб и това му е попречило да запише по-добро класиране, само че изрази мнение, че призовата тройка не е надалеч и той може да бъде любимец:
" Стартът ми изяде възможностите за по-предно класиране. Това ми беше задачата. Не ме интересуваше дали ще завърша просто желаех да видя, че мога и да покажа, че мога. Знаех, че съм постоянен, с цел да стигна до финала. Трасето беше по-лесно от първото, само че имаше много клопки в него. Теренът е доста туткав. Трасето характерно. Опитах се да съм оптимално чист и да върша малко неточности и да пожертвам ".
" Когато караш на това равнище и искаш най-хубавото втурване се позволяват неточности. В Корея си припомням, че бях доверчив и не знаех какво ме чака. Тогава имаше повече терзание. Карам с хора, с които карам цялостен сезон. Знам, че мога да ги победя. Гледам на нещата по различен метод. Карах освободено, не съм бил под напрежение. Смятам, че имаше някоя и друга забележка, само че изцяло видяно съм удовлетворен. Надявам се да имаме от ден на ден състезатели в Световната купа. На Камен му би трябвало малко непоклатимост и ще го гледаме в Световната купа. През последните години работихме постоянно, с цел да демонстрирам резултати. Вярвам, че нещата за тройката са близо. Вярвам, че мога да бъда любимец и би трябвало да работя доста ", сподели Попов пред " Българска национална телевизия ".
* , само че във втория манш пропусна врата и не съумя да финишира!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР