В днешната власт участват фашисти националисти, а политик на годината

...
В днешната власт участват фашисти националисти, а политик на годината
Коментари Харесай

В днешната власт участват националисти фашисти, обяви лидерът на ДПС

В днешната власт вземат участие фашисти националисти, а политик на годината е гласоподавателят на Движение за права и свободи. Това разгласи водачът на партията Мустафа Карадаъй в село Могиляне, където членове на партията и локални поданици уважиха паметта на жертвите преди 33 години по време на мирните митинги против така наречен възродителен развой в кирковското село Могиляне и в Момчилград.

Според Карадайъ през днешния ден са на власт тези, " които бият нашите майки на границата. Днес са на власт тези, които в центъра на София палят молитвени килимчета по време на петъчна молитва. Днес са на власт тези, които излизат с апели за прекрояване на границите. А прокуратурата се прави, че не вижда и не схваща какви закононарушения се правят ".

По думите му това минира бъдещето на България. Според него, точно поради това България има потребност от обединено и мощно Движение за права и свободи. Карадайъ предизвести, че всеки, който работи срещу това обединяване, не е конкурент, а зложелател. " А в случай че е един от нас, той е изменник ".

Обяви, че тези, които са почитатели на ДОСТ на Лютви Местан, без да посочва придвижването, които признаят, че са сбъркали, имат място под знамето на Движение за права и свободи.

Само че тези - лицемерните, тези които имат назад във времето, тези, на които душите не са чисти, тези, които за персонална сметка, полза и позиция желаят да лицемерничат - техните души нямат да намерят верния път и няма да си намерят мястото, заключи Карадайъ, представен от пресцентъра си.

Бившият основен мюфтия Фикри Сали прочете молитва в памет на жертвите, управлението на Движение за права и свободи сервира венци и цветя на гробовете на жертвите на тоталитарния режим и пред паметника Тюркян чешма.
 В днешната власт вземат участие националисти фашисти, разгласи водачът на Движение за права и свободи
© ДОСТ

Представители на ДОСТ също уважиха паметта на жертвите в Момчилград и Могиляне. " ДОСТ даде образец за деполитизиране на тези възпоминания, като не издигна партийни флагове и не направи политическа агитация ", оповестиха от партията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР