В детските градини през Новата учебна година ще се възпитават,

...
В детските градини през Новата учебна година ще се възпитават,
Коментари Харесай

В добричките детски градини през тази година ще се възпитават 2174 деца

В детските градини през Новата образователна година ще се възпитават, образоват и социализират 2174 деца разпределени в 85 групи.

За първи път 470 деца ще прекрачват прага на детските градини. За предходната образователна година 2021/22 общия брой на децата е бил 2173.

С освежени и ремонтирани здания детските заведения в Добрич ще посрещнат своите деца.

Ремонти са осъществени в:
ДГ № 8 „ Бодра промяна “- освежени всички занимални, кухни и коридориДГ № 12 „ Щурче “- осъществен е ремонт на ВИК, осъществен ремонт на отоплителна апаратура, промяна на част от дограматаДГ № 17 „ Първи юни “- инсталирана нова ограда, построена е и нова спортна площадка, инсталирани 3 броя нови спортни съоръженияДГ № 18 „ Дора Габе “- измазани са козирките на терасите, боядисани занимални и коридориДГ № 20 „ Радост “- ремонт на ВИК, главен ремонт на част от занималните и боядисванеДГ № 23 „ Звездица “- инсталирана нова ограда, следва непълен ремонт на покрив в постройката на ул. В ТърновоДГ № 25 „ Весела “- инсталирана нова ограда и осъществен ремонт на мръсна канализация на постройката в ЖК Дружба, непълен ремонт на физкултурен салон на постройката в ЖК Добротица. В детската градина в ЖК.Дружба следва монтиране на състезателен апарат за деца с СОПДГ № 26 „ Звънче “- осъществен е ремонт на покрив/хидроизолация/ както и на ВИК, шпакловани, измазани и боядисани козирките на централен входДГ № 27 „ Славейче “- инсталирана нова ограда, шпакловане н и боядисване на кухненски блок и занимални помещенияДГ № 32 „ Зорница “- ремонт и замяна на дограма в кухненски блок, боядисване на занимални и други пространства
Във всички детски градини се правят поправки на здравните кабинети, в които ще бъде доставено и ново съоръжение.

Отоплителната апаратура във всички детски градини е в редовност.

Доставени са нужните образователни пособия за всички деца от всички групи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР