В Денят започва Цветан Цветанов, лидер на Републиканци за България,

...
В Денят започва Цветан Цветанов, лидер на Републиканци за България,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Позицията на България за частичната мобилизация в Русия е закъсняла

В " Денят стартира " Цветан Цветанов, водач на " Републиканци за България ", дефинира позицията на българското държавно управление и президент след частичната готовност в Русия като закъсняла. Според него е трябвало неотложно да се свика съвет по сигурността към Министерски съвет.

„ Ние не виждаме нищо, което да се случва през последните месеци, което да бъде с доста ясно позициониране на страната ни и извършване на уговорките ни към НАТО и Европейски Съюз. “, съобщи Цветанов.

Той акцентира, че поради протичащото се в Русия, службите у нас би трябвало да чакат миграционен напън от хора, бягащи от мобилизацията и предизвести, че дружно с тях, у нас могат да бъдат внедрени и сътрудници.

" Сега би трябвало да чакаме подобен напън от Русия и службите да си свършат работата доста добре, тъй като могат да бъдат внедрени хора от паравоенни формирования, или хора, които да предизвикат напрежение. Тези, които бягат от Русия, би трябвало да получат филантропичен статут, само че да дават отговор на изискванията за това. ", съобщи Цветанов.

Цветан Цветанов изрази мнение, че България е станала 100% подвластна от Русия към края на 2020 година, при реализирането на „ Турски поток “. Той попита за какво страната ни се отказала в този интервал от 1 милиарда и 350 млн. лева, които са щели да дойдат по остарелия газопровод, който е идвал от Украйна и напомни, че договорът е бил до 2029 година

„ Ние сме част от това което се случва през днешния ден в Украйна, тъй като в случай че нямаше „ Турски поток “ и „ Северен поток “, Русия нямаше да си разреши това, което прави през днешния ден, тъй като главният ѝ доход е от енергийните запаси, които тя изнася “, добави той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР