В деня на есенното равноденствие енергията на космоса се променя

...
В деня на есенното равноденствие енергията на космоса се променя
Коментари Харесай

Есенното равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето ТРИ неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.

В деня на есенното равноденствие силата на космоса се трансформира и е значимо да употребявате това време рационално. Това е денят на есенното равноденствие, който приключва летния интервал и стартира нова глава, белязана от студено време и късни зори. Важно е да отбележите това събитие в положително въодушевление, с цел да се заредите с силата на бързината до пролетта.

На 22 септември ни чака есенното равноденствие. То носи повратна точка в астрологичната година, защото силата стартира да се измества в нова посока. Нещата стартират да се трансформират, развиват и порастват в ново направление.

Традиции за есенното равноденствие

Според традицията на есенното равноденствие дамите се къпят, с цел да отмият насъбрания негатив. На този ден можете безвредно да се разтриете със сол , с цел да премахнете вероятни вреди и зли очи от себе си, да се очистите духовно и да започнете нова страница в живота си с нова сила.

Есенното равноденствие е време за откровена амнистия и смирение. В подобен значим ден жените забравят за различията и кавгите, с цел да не си навлекат неприятности, а също по този начин оказват помощ на всеки, който изиска помощ.

Ритуал за благополучие и благосъстояние

Намерете финансово благоденствие и забравете за паричните проблеми в деня на есенното равноденствие, в случай че поставите три монети под изтривалката. Всички членове на фамилията би трябвало да преминат през него. След това монетите се изваждат и се слагат вкъщи на уединени места. Изричат се и думите: „ Парите идват в къщата и носят благополучие. “

Ритуал за привличане на благоденствие 23 септември

За да не ви напусне щастието през цялата година, би трябвало да извършите лист на проблемите си и по-късно да го изгорите на пламъка на свещ, като кажете:

„ Започвам нов живот, пиша историята си на чист бял лист, не върша неточности и заличавам проблемите от себе си. “

Есенното равноденствие се празнува с огнени ритуали – навън или в къщи. Можете да го отбележите, като запалите голям брой цветни свещи и ги поставите в свещници, направени от дърво, глина, камък или други естествени материали. Цветовете на сезона са кафяво, оранжево, жълто, златно и алено. Можете да декорирате дома си с аксесоари с есенни претекстове.

Сега е моментът да заредите със мощ събраните през лятото речни и морски камъни, мидени черупки или ръчно направени глинени фигурки и предмети. Оставете ги да престоят под намерено небе в нощта преди самото равноденствие, с цел да поемат естествената сила в себе си.

Денят на есенното равноденствие е времето, когато е важно да се настроите на позитивна вълна и да прогоните всевъзможни неприятни мисли. Нашите предшественици са вярвали, че този ден предопределя бъдещия живот и в случай че на 22-ри се карате или мислите за тъжни неща, тогава шансът ще ви подмине.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР