В деня, когато навърших 40, влязох в банята с бутилка

...
В деня, когато навърших 40, влязох в банята с бутилка
Коментари Харесай

Шарън СТОУН | Жените могат да имитират оргазъм, но мъжете могат да имитират цяла връзка

В деня, когато навърших 40, влязох в банята с бутилка вино, заключих вратата и си споделих, че няма да изляза отсам, до момента в който безусловно изцяло не приема метода, по който наподобявам в този момент.

Наслаждавам се на възрастта, веселя се на живота, щастлива съм със фамилията, което имам. Накратко – аз съм един благополучен човек.

Не жадувам да бъда безконечната хубавица. Искам да бъда най-хубавата жена за своята възраст.

Ава Гарднър беше най-красивата жена на света и е прелестно, че в никакъв случай не посегна и не преправи лицето си. Тя прикриваше брадичката си, като ловко използваше светлината по верен метод. И изглеждаше същинска жена. Ава в никакъв случай не се опита да наподобява като момиче.

Като дами, ние разбираме своите тела и метода, по-който те разфътяват през годините. Ние сме гладни за изтънчено гурме, а не за fast food. Жените носят у себе си едно доста по-дълбоко схващане за живота и останалите хора. Ние сме доста по-щедри и възприемчиви.


(Sharon Stone by Art Streiber for Elle, 2006)

  

Храня се вярно, дремя, работя, щастлива съм. Имам прелестно семейство, положителни другари. Аз предпочитам единствено положителното – нещата и хората, които ме зареждат със благополучие и здраве.

Жената има доста лица, с които минава през живота си. Толкова сме се променяли през целия този път – с цел да бъдем, с цел да учим, да растем и добиваме мъдрост.


(Sharon Stone by Tony Duran for Rolling Stone, 2004)

  

(Sharon Stone by Tony Duran, 2004)                                                    (Sharon Stone by Sante D'Orazio, 2010)

Гледайки по какъв начин децата порастват, ти разбираш доста за живота, научаваш се да бъдеш по-добър човек и разбираш в действителност кое е най-важното на този свят.

Моята уязвимост е тъмният шоколад. Винаги нося дребни кутийки от него в чантата си.

Опитът ми потвърди, че ти в действителност не можеш да загубиш, в случай че заложиш на истината.

Ние дамите, се превърнахме в тези мъже, за които мечтаехме да се омъжим преди време.


(Sharon Stone for Basic Instinct directed by Paul Verhoeven, 1992)

Снимки: pinterest.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР