В Чувашката република, Руската федерация, прокурорът на републиката Андрей Фомин

...
В Чувашката република, Руската федерация, прокурорът на републиката Андрей Фомин
Коментари Харесай

По време на масово преплуване на Волга прокурорът на Чувашия се удави

В Чувашката република, Руската федерация, прокурорът на републиката Андрей Фомин се удави. По време на преплуване на Волга сърцето на 57-годишния Фомин спря.  

Прокурор Фомин преди този момент е работил във краткотрайно окупирания Крим и Ярославска област. Той стана прокурор на полуострова, откакто Наталия Поклонская стана народен представител от Държавната дума от Единна Русия. По-късно Фомин е назначен в Чувашия.

Удави се 57-годишен прокурор по време на плуване през Волга, съобщава НТВ. Прилошало му на 150 метра от брега и почнал да потъва. Спасители го извадили от водата и го предали на лекарите, само че те не могли да му оказват помощ. Организаторите към този момент оповестиха, че всички участници в надпреварата имат медицински свидетелства и минали медицински прегледи.
 андрей фомин, прокурор андрей фомин, фомин се удави, прокурор се удави, русия се удави Прокурорът на републиката Андрей Фомин се удави в Чувашия Снимка: Mash Telegram канал
По предварителна информация сърцето на прокурора е спряло. По време на плуването Фомин е бил в неопренов костюм и със избавителен пояс.

Фомин годишно взе участие в плуването на Chebswim през Волга. Тази година той възнамерявал да преплува 2200 метра надолу по реката. В Чебоксари се организира годишно плуване през Волга Chebswim на разстояние 2200 м и 4400 м.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР