Принц Хари пристигна в катедралата St Paul за тази вечер

...
Принц Хари пристигна в катедралата St Paul за тази вечер
Коментари Харесай

Принц Хари изрязва самотна фигура в катедралата Сейнт Пол за службата на Игрите Invictus след пренебрежение на семейството

Принц Хари дойде в катедралата St Paul за довечера специфична работа в чест на Игрите Invictus, откакто не съумя да се събере още веднъж с кралските си родственици по време на Пътуване във Англия.

Събитието е в чест на 10-ата годишнина от Invictus Games, които Хари провежда през 2014 година в поддръжка на ранени военнослужещи и дами. Тази вечер службата ще включва четене от херцога на Съсекс, а артистът Деймиън Луис ще прочете стихотворение. Хари дойде в катедралата без членове на кралското семейство, след известието, че крал Чарлз е прекомерно ангажиран, с цел да се събере още веднъж със сина си. Към Хари също не се причисли брачната половинка му Меган Маркъл, защото тя реши да остане в Америка, вместо да се върне в Обединеното кралство.

Когато излезе от колата си, облечен в тъмносин костюм и военните си медали, той се усмихна и помаха, до момента в който овациите кънтяха измежду доброжелателите, които чакаха да го зърнат.

Пристигането му пристигна единствено минути откакто крал Чарлз беше обгр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР