В четвъртък се организира протест срещу Възраждане под надслов Фашизмът

...
В четвъртък се организира протест срещу Възраждане под надслов Фашизмът
Коментари Харесай

В четвъртък протест срещу "ВъZраждане" под наслов: Фашизмът не е патриотизъм!

В четвъртък се провежда митинг против " Възраждане " под надпис " Фашизмът не е национализъм ".  Събитието, което се провежда в обществените мрежи, стартира в 18:30 ч. пред президентството. Предвидено е и шествие, което ще мине през централата на партия " Възраждане " и ще стигне до Народното събрание.
 
 Шествие Европейски Съюз и народна власт. Фашизмът не е национализъм Шествие Европейски Съюз и народна власт. Фашизмът не е национализъм Източник: Скрийншот/Facebook
" Недопустимо е един депутат да взема решение кой има право да приказва и кой не. Недопустимо е един депутат да приказва от името на целия народ. Недопустимо е един депутат да наскърбява жителите на България, поради това за кого са дали своят вот. Нека покажем, че имаме гражданско общество. Всички, които имаме вяра, че в България има народна власт и сме част от Европа, дано се съберем пред президентството. Да покажем на Румен Радев какво мисли народът, от чието име той обича да приказва. Нека покажем, че фашизмът няма място у нас ", пишат уредниците.
 
Миналата седмица депутати от партията на Костадин Костадинов саботираха изявление от парламентарната естрада на Явор Божанков (ПП-ДБ). От " Възраждане " се заканиха, че няма да разрешават изявления да вършат и Манол Пейков и Искрен Митев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР