В четвъртък неочаквано развитие ще имат ваши стари планове или

...
В четвъртък неочаквано развитие ще имат ваши стари планове или
Коментари Харесай

Две зодии правят сделката на живота си, трета ще пътува

В четвъртък ненадейно развиване ще имат ваши остарели проекти или хрумвания, стартирани само че незавършени каузи.

Изненадите през днешния ден ще са приятни, само че ще имат някаква връзка с предишното ви или с ваши минали дейности и решения.

Ако очаквате през днешния ден да получите пари вероятни са разочарования, забавяния, пораждане на спомагателни условия или пречки. Днес е значимо да се заобикалят спорове свързани с пари, тъй като към момента има неизясненост към циркулиращата към вас информация.

Внимание ще изискат връзките ви с дете, където ще се окаже, че сте пропуснали някаква информация, че сте били обект на операция или други нелоялни дейности.

Овен

Овните могат да бъдат невъздържани в езика си и подготвени да стартират спор или счепкване. Някои Овни, сблъскали се с изглеждащите неразрешими домашни проблеми, могат да се ядосат, а някои, противоположното, да изпаднат в омърлушеност.

Подходящо време за обучение и повишение на квалификацията.

За импулсивните и несериозни Овни, грижещи се единствено за своето богатство този ден може да донесе огромни загуби.

Телец

Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, отървете се от обидите и уязвеното себелюбие. Новите мисли или дейности, ориентирани към повишение на благосъстоянието, могат да бъдат зачеркнати, а несдържаността при общуването да донесе отчаяние.

Постарайте се да не се увличате по второстепенни елементи.

Погрешните показа за колегата или погрешна оценка на обстановката може да повлече след себе си финансови загуби.

Близнаци

Не бързайте с виновното си решение в своя персонален живот, защото по-късно може да ви бъде мъчно да измененията нещо. Стремежът към обновяване, свежите хрумвания или новите хора, влезнали във вашия живот, обогатяват вашето битие.

Вашата неповторимост, омагьосване и убеденост в своята справедливост може да принудят сътрудниците да се съгласят със съдействие.

В никакъв случай не се впускайте в рисковани действия – те се оказват губещи. Трябва да преосмислите предишните си неточности.

Рак

Вероятно се терзаете от вътрешни несъгласия. Не повтаряйте предходните неточности. Днес ви чакат нови забавни познанства, не е изключено от другарски, те да преминат в настоятелен.

Първата половина на деня е белязана от подозрения и разочарования в работата.

Контактите с сътрудниците и висшестоящите лица са затруднени. Денят е обвързван със загуби.

Лъв

Днес е неефикасно да форсирате събитията или да се стараете да се справите с отрицателните трендове на дни, защото звездите са настроени срещу вас.

Възможни са проблеми с роднините или близки другари. Звездите предлагат да се отнасяте сериозно към своите благоприятни условия и трезво да оценявате действителността и да ограничите контактите.

Днес всевъзможни инициативи или нови проекти са обречени на неуспех или няма да донесат забележима полза.

Дева

Звездите поучават да насочите вашата непримиримост в работа над себе си и постигането на душевно равновесие. Не сте в положение да контролирате всичко, което става през днешния ден.

През този ден би трябвало да се стремите към осъществяването на своите отговорности.

Девите може да се огорчат във връзка на загубването на скъпи движимости.

Везни

Днес е евентуален блян на Везните да се снабдят с втората си половинка и да намерят във външния свят сходството на това, което е в тях. Най-важното за Везните в живота е разнообразието.

Днес им е мъчно да извършват домашните си отговорности, в случай че с изключение на не почувстват непосредствена полза от тяхното осъществяване.

Преодолявайки незначителни трудности, изцяло вероятни през първата половина на деня, вие сте подготвени да завоювате нови рубежи и ходило по служебната стълбица. Не допускайте вашата прозорливост да пречи на удобното протичане на активността ви.

Скорпион

Не пропускайте опцията да осъществите фантазията си. Вероятно благосклонностите на близките са на ваша страна. Възможни са неприятности по виновност на близки хора, които може да се окажат неблагонадеждни.

Успявате да възстановите позициите си за сметка на спонсорска помощ или поддръжката на роднините.

Стрелец

Днес е удобно да проявявате интензивност и фикция в любовните връзки. Постарайте се оптимално да употребявате позитивните трендове на деня.

В връзките с околните са вероятни естетика и доверие. Избягвайте общуването с хората, които ви принуждават да проявявате отбрана или експанзия.

Днес би трябвало да бъдете внимателни и деликатни при осъществяването на каквото и да е.

Козирог

Този ден няма да донесе естетика. Той е обвързван със загуби, измами и спорове. През втората половина на деня са вероятни сблъсквания с домашните и обща незадоволеност от фамилното ви състояние.

Козирозите може да се окажат жертви на хитрости и лицемерието на своите сътрудници.

Не си заслужава да се вършат едри покупки и да се подписват покупко-продажби.

Водолей

Звездите предлагат умереност, опълчване на съблазните и ограничение на контактите. Днес при възрастните са вероятни съществени сблъсквания с по-младото потомство.

Възможно е срещите да преминат несполучливо, а нещата да се вземат решение с оптималната загуба на сили и време.

Стремейки се да угодите на своя обичан човек, не се увличайте с покупката на прекомерно скъпи дарове.

Риби

Днес доста Риби ги чака спокоен и съразмерен ден. Те получават опцията наред да се измъкнат от поредицата от проблеми. Не си припомняйте старите обиди и не правете проекти за възмездие.

Търпеливостта и концентрацията на вниманието спомагат за сполучливия ход на начинанията.

Денят е удобен за настоятелен контакти и сключването на покупко-продажби.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР