В четвъртък мнозина от вас ще се ангажират с изостанали

...
В четвъртък мнозина от вас ще се ангажират с изостанали
Коментари Харесай

Денят носи професионални успехи за много зодии

В четвъртък мнозина от вас ще се ангажират с изостанали фамилни каузи и задания. Това в огромна степен касае и лекуването на непосредствен родственик.

Днес положително развиване ще имат професионалните ви каузи, а един флирт или наличие на прелестен човек, ще направи деня ви специфичен.

През този ден мнозина ще се зарадват на подарък или покана от жена.

Новини или диалози с другари от близко и надалеч ще ви дадат скъпа информация за ваши значими проекти или финансови ползи.

Овен

Срещите с обичания човек може да донесат огромна наслада и задоволство. Имате доста положителни връзки с роднините. Особено положителни и приятни те са с дамите – майките, сестрите, бабите и лелите.

Днес Овните може да бъдат генератори на доста хрумвания, които да провокират интереса на началството.

Това е фактически доста уместно време да се покажат личните благоприятни условия. При най-малката неточност или намаляване на вниманието при вас може да зародят огромни финансови неприятности.

Телец

Недейте да нервничите за дреболии. Всичко би трябвало да стане по този начин, както вие желаете. Трябва да преодолявате гордостта в фамилните връзки, високомерието и свадливостта.

Много Телци леко могат да сменят посоката и формата на активността. Не би трябвало изцяло да се надявате на триумф във финансовата сфера.

Близнаци

Днес вашият витален капацитет се намира на висота. Но остатъкът от сила може да докара до утежняване на връзките с близките. Вашата потиснатост и безразличен тип може да подтикне близките да се опитат да ви натоварят с спомагателни отговорности.

Не е изключено да се заровите до шия в работа, заради задължения, които изискват неотложно решение.

Звездите ви предизвестяват да отделите повече време вечерта за своите близки хора. Сънищата ви може да се изпълнят.

Рак

Денят е белязан с галактическа сила. Може да се случи по този начин, че вашето състрадание и схващане да бъде нужно на мнозина от околните ви. Денят е удобен за срещи и пътувания.

Но през днешния ден би трябвало да избягвате прекомерно шумните компании. Активният отдих със фамилията и общуването с децата може да ви помогне да си възвърнете душевния покой.

Лъв

В любовните връзки са вероятни всевъзможен жанр неточности и недоразумения, любовни разочарования, ревнивост или обиди. Поканата да отидете на посетители, която би трябвало да приемете, освен внася многообразие в живота ви и доставя наслаждение от общуването, само че и ви подарява с нови другари.

Възможно е точно през днешния ден да съумеете да решите персоналните проблеми, които не са ви изоставяли през последните месеци.

Вероятно е през днешния ден да ви се наложи да похарчите забележителна сума, само че тези разноски ви носят наслада и задоволство.

Дева

У вас може да се появи желанието да захвърлите всичко и да заминете, където ви видят очите с обичания човек. Девите са неспособни за изчакване, спазването на периоди и спазването на традициите.

Мнозина от вас се усещат неофициални водачи. Парите могат да постъпват от най-различни източници, което ви оказва помощ да преодолеете разноските от настоящия интервал.

Везни

Съдбата може да ви подари с сантиментална среща. Постарайте се да изживеете този ден умерено. Вечерта намерете време за обичаното си занятие. Благоприятна е почивката в фамилен кръг – общувайте с децата.

Звездите дават обещание на най-настойчивите Везни издигане по служебната стълбица или триумф във финансова интервенция.

Задоволявайте се с най-необходимото и обуздайте своите претенции.

Скорпион

Бъдете спокойни и поредни в своите действия във връзка с своя фаворит. Ако съумеете да решите значимите проблеми и да поправите старите неточности, то през днешния ден можете да се отървете от напрежението и да преодолеете болшинството комплекси.

Скорпионите могат да проявят небивала интензивност, пробвайки се да изведат себе си и своите подчинени на по-високо витално равнище, само че това няма да бъде толкоз просто.

Стрелец

Не се опасявайте да се включвате интензивно в живота. Главното е устремът и увереността в личните сили. Първата половина на деня е удобна за оформянето на нотариални документи, контактуване с началника, органите на властта и институциите.

Нараства виталният капацитет, шансът и деловитостта на доста от представителите на този знак.

Денят може да донесе на Стрелците опцията да осъществят замисленото.

Козирог

Днес у доста влюбени Козирози може да се прояви стремежът да изразят своя вътрешен свят. През втората половина на деня може да се появи нуждата от преразглеждане на връзките с роднините и да се откри взаимно схващане.

Възможен е непредвиден пробив в професионалната активност. При служителите е допустимо покачване в служебната стълбица със съответното увеличение на заплатата.

Материалното състояние на Козирозите може да бъде устойчиво.

Водолей

Днес жените-Водолеи може да се окажат под мощно външно въздействие, да се усили тяхната схватливост, безпокойствие, плашливост и изтънченост.

Бъдете внимателни и не се доверявайте много-много на хората, които едва познавате и проверявайте усърдно всяка информация – тя може да се окаже лъжлива.

Риби

При влюбените е допустимо чувството за безоблачно благополучие. Денят е удобен за сливане на хората, провеждането на състезания и надпревари.

Ръководейки се от концепцията за правдивост и положителни каузи, Рибите могат да обединят към себе си съидейници.

Успехът е вероятен единствено в този случай, когато трансфорат препоръчаното в част от своята вътрешна действителност, с помощта на мощно развитото креативно въображение. Паричните приходи могат да станат постоянни.

Източник - dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР