В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action

...
В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action
Коментари Харесай

Наркос: Мексико от 16 януари по bTV Action - slava.bg

В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action ще се излъчи първият епизод от престъпния сериал „ Наркос: Мексико “(Narcos: Mexico), представящ произхода на актуалната война с опиати и основаването на фамозния картел Гвадалахара.

Поредицата споделя възхода на наркоимперията в едноименния град през 80-те години, когато Феликс Галардо сплотява трафикантите и подсигурява контрола си над тях.

Агенцията за битка с опиатите не остaва безучастна и изпраща сътрудника Кики Камарена да заеме нов пост в Гвадалахара. Там той бързо научава, че задачата му да се пребори с наркобоса, ще бъде по-трудна, в сравнение с в миналото би могъл да си показа.

Първоначално сюжетът на продукцията е бил предопределен да бъде четвърти сезон на сериала „ Наркос “, само че в последна сметка е създаден като настрана разклонения на сюжетната линия, разрастващо се в мексиканския град Гвадалахара. Много от събитията и героите в него още веднъж са въодушевени от действителността с леки разлики в интерпретацията.

Главната роля в продукцията е поета от Диего Луна, спечелил премията за „ Най-добър артист в ефирен сериал “ на 6-те награди „ Platino Awards “ и номиниран през същата година за „ Най-добър артист в трагичен сериал “ на 9-те награди „ Critics` Choice Television Awards “ за ролята си в сериала. Останала част от актьорския екип е формирана от Тереза Руиз, в ролята на Изабела Баутиста и Майкъл Пеня, в ролята на сътрудника Кики Камарена.

Зрителите на bTV Action могат да се насладят на престъпната драма, всеки работен ден от 20 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР