В чест на Националната седмица на медицинските сестри, ние поздравяваме

...
В чест на Националната седмица на медицинските сестри, ние поздравяваме
Коментари Харесай

Празнувайте медицинските сестри в живота си с най-новите модерни ексфолианти на FIGS

В чест на Националната седмица на медицинските сестри, ние поздравяваме медицинските сестри (и лекарите), които самоуверено се излагат на линия всекидневно, с цел да подсигуряват нашата сигурност. Тези всеотдайни експерти устоят на обилни умствени и физически провокации. „ Черният комизъм е основен – би трябвало да намерите комизъм в ужасните обстановки, с които се сблъскваме “, сподели Джейкъб V на марката.

„ През 60-те години, в случай че доктор влезе в стаята, трябваше да се изправиш, като че ли е президент. Много се промени! “ пенсионираната здравна сестра Карол Джи сподели на ФИГ. Техните ежедневни провокации изискват дълго чакано самопризнание за тези бранители на живота, които неуморно се застъпват за нас всеки ден.

Едва през 1982 година Седмицата на медицинските сестри се материализира – президентът Роналд Рейгън подписа разгласа, определяща 6 май като „ Ден на националното самопризнание за медицинските сестри “. Впоследствие Бордът на шефовете на Американската асоциация на медицинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР