В Бургас ще покажат непредставяно досега у нас шампанско, произведено

...
В Бургас ще покажат непредставяно досега у нас шампанско, произведено
Коментари Харесай

В Бургас стартира винен фестивал

В Бургас ще покажат непредставяно до момента у нас шампанско , създадено особено за съветска императрица. Бутилката на напитката е облечена като " съветска кукла ". Това ще стане по време на винения фестивал " Wine and Spirits Fest Burgas 2022 " , оповестиха уредниците му и прибавиха, че напитката е спечелила голям брой златни медали.

На феста ще бъде показан и единствения пенест ликьор в света, защитаван съвсем 30 години в колекционерска маза. Пенливият коняк е доста сложен за намиране, защото е спрян от произвеждане през 90-те години на предишния век. Двама от посетителите на фестивала ще имат шанса да завоюват бутилка с пенливия ликьор, чиято рецепта се пази в строга загадка.
За първи път пред жителите и гостите на Бургас ще бъдат отворени колекционерски бутилки от лимитирани и строго лимитирани серии френско шампанско.

Винения фестивал " Wine and Spirits Fest Burgas 2022 " ще се организира в края на юли . Виненият фест ще е в залите на експозиционния център " Флора ".

Тази година ще вземат участие почти 40 винарни , които ще предложат дегустация на почти 300-400 питиета. Посетителите на " Wine and Spirits Fest Burgas 2022 " ще могат да дегустират, да договорят търговски условия за разпространяване или да си закупят артикули на място на доставна цена. Лично самите производители, технолози или експерти, добре осведомени с продуктите, ще описват за детайлите по производството, технология и за най-новите трендове. 

Участниците ще са производители на виновност и спиртни питиета, вносители и дистрибутори от разнообразни страни, тъй че, с изключение на вино, ще има и високоалкохолни питиета.

На място ще се оферират за дегустация и пазаруване обичайни меса и храни, деликатеси и млечни артикули. Деликатесите са приготвени по остарели предписания със 100 % натурални съставки. Не се влагат консерванти, подобрители, оцветители или нездравословни за здравето субстанции.

Освен обичайни, тази година ще има италиански гурме специалитети и брускети.

Освен това ще има и конкурс за вино , проведен взаимно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и оповестени спечелили в категориите - бяло, розе, алено и шумящи виновност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР