В БТА Благоевград се проведе пресконференция, на която водачът на

...
В БТА Благоевград се проведе пресконференция, на която водачът на
Коментари Харесай

Зам. председателят на “Възраждане“ Цончо Ганев води листата в 1-ви МИР Благоевград

В Българска телеграфна агенция Благоевград се организира конференция, на която лидерът на листата за 1-ви МИР Благоевград – Цончо Ганев показа претендентите за народни представители.

Цончо Ганев беше зам. ръководител на  47-то Народно заседание от ПГ на „ Възраждане “ и зам. ръководител на „ Възраждане “. Във Възраждане  е от основаването ѝ. Завършил е компетентност „ Икономика на търговията “ в Стопанска академия „ Д. А. Ценов ” гр. Свищов. Професионалният му път включва мениджърски позиции в интернационалните компании. Там натрупва управнически и учредителен опит, умеене да управлява и основава екипи от добре стимулирани експерти. Дейността му е обвързвана с високи триумфи, отлични резултати и задълбочени знания на бизнес средата в България.

На второ място в листата е Цвета Рангелова,  юрист по обучение, от  20  години работи като юрист на независима процедура в лична адвокатска фирма. Председател е на структурата  на „ Възраждане “ в град  Благоевград. Трето място в листата е за Костадинка Джагълова. Тя е ръководител на структурата на „ Възраждане “ в град Гоце Делчев, магистър е по компетентност „ Счетоводство и надзор “ от Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “ и магистър по специалността „ Предучилищна педагогика “ от Софийски университет „ Св. Климент Охридски “.  Седемнадесет години е работила в областта на професионалното обучение, все още работи като счетоводител. Четвърти в листата е Александър Стойков, завършил висше обучение във  ВСУ “Черноризец Храбър ”  гр. Варна, компетентност „ Съдебно-експертен инженеринг “. Работи като индустриален шеф в хранително-вкусовата индустрия. Пети е Методи Спасов със компетентност „ Радиотехника и телевизия “. Към момента работи в държавната администрация. Шести е Мустафа Люманков от с. Рибново. със компетентност „ Икономика на обществената сфера “ приключена в ЮЗУ “Неофит Рилски ”. На седмо място е Иван Самоковарев, със  компетентност „ Механизатор и растениевъдство “ от приблизително професионално техническо учебно заведение по машинизация на селското стопанство.Осми в листата е Любомир Колев с висше педагогическо обучение по специалността изобразяване и физическо образование. През целия си живот е имал разнообразни бизнес инициативи, само че постоянно е бил художник, а неотдавна и блогър.

Девети е Илко Гълъбов,  бакалавър „ Финанси “, бакалавър „ Счетоводство и надзор “. Занимава се със земеделие като аграрни производител. На десето място е Теодора Димитрова от гр. Санданскиот гр. Добринище, община Банско,  бакалавър по „ Бизнес администрация “. Развива личен бизнес в рекламната сфера. Дванадесето място „ Възраждане “ отрежда за д-р Симеон Пандилов от град Сандански. Той е доктор по дентална медицина, има приключени две висши образования: бакалавърска степен по кинезитерапия и  по  дентална медицина. Пребивава известно време в чужбина, се е завърнал в България. На тринадесето място е Йордан Говедарев от град Банско, свисше обучение, работи във  компания за търговски и счетоводен програмен продукт. Той е ръководител на структурата на  „ Възраждане “  в  Банско. На четиринадесето място е Костадин Георгиев, студент, последна година компетентност „ История “ в ЮЗУ,,Неофит Рилски “ гр. Благоевград. На петнадесето място е Борислав Дамянов от град Сандански,  шеф на  лична дребна компания, която се занимава с градинска и горска техника. Живял е в Америка, който се е завърнал в България. На шестнадесето място е Ибрахим Кърпач,  помощник-треньор по бокс. Седемнадесети в листата е Любомир Йосифов със компетентност  „ Студена обработка на металите “. Развива личен бизнес в тази област. 

Днес предстоят две конференции за показване на листите на „ Възраждане “ в 13 МИР Пазарджик от 12:00 ч. и на 16 МИР Пловдив град и 17 МИР Пловдив област от 15:00 ч. И двете конференции ще се излъчват през страниците на

Възраждане – Пазарджик и Възраждане – Пловдив в обществената мрежа Facebook.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР