В Боровец днес беше открит новият ски сезон. Миналата събота

...
В Боровец днес беше открит новият ски сезон. Миналата събота
Коментари Харесай

В Боровец откриха ски сезона

В Боровец през днешния ден беше открит новият ски сезон. Миналата събота стартира сезонът в Банско и Пампорово, а на Витоша следва това да стане през януари. Още нощес като бонус за най-нетърпеливите нощното каране беше гратис в Боровец.

Боровец, Самоков

Легендарният български скиор Петър Попангелов и състезателите от клуб „ Боровец " алегорично пуснаха лифта в планинския курорт Боровец. Специално за децата беше пристигнал и Дядо Коледа със своя чувал, цялостен с изненади.
Петър Попангелов: Пистите са съвършени. Вчера на нощното каране имаше ужасно доста хора.Това беше, по този начин да се каже, първата страница на новия сезон. Вече съвсем 100% от хотелите в Боровец са цялостни. За Коледа и Нова година ясно е, че всичко е цялостно.
Новостите за този сезон е устрема на уредниците да спестят чакането на опашки.
Росица Стойкова, управител „ Маркетинг и връзки - Бороспорт: Предлагаме сезонна делнична карта, която включва дните от понеделник до петък, важи за целия сезон и коства единствено 500 лв., което е в действителност доста добра цена. За втора година предлагаме и карта за неведнъж зареждане през интернет. Тя се купува от касите в курорта и по-късно може по интернет да се зарежда от всяка точка и по този начин ще се избегне висенето по опашките на касите.
Картите за презареждане са с 5% отстъпка до края на януари, притежателите им ще вземат участие в лотария със специфични награди. Лифтът на Ястребец експрес е с 25% повишен потенциал, а обещанието на домакините е, че даже и през уикендите опашки няма да има.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР