Отборът на Панатинайкос ще направи всичко по силите си, за

...
Отборът на Панатинайкос ще направи всичко по силите си, за
Коментари Харесай

Панатинайкос готви бомбастична оферта за Везенков

Отборът на Панатинайкос ще направи всичко по силите си, с цел да отмъкне Александър Везенков от НБА и да го притегли в редиците си за идващия сезон. Журналистът Костас Николакопулос от гръцкото издание Gazzetta.gr осведоми, че “детелините ” са подготвили умопомрачителна оферта от 17 милиона евро за българина в границите на идващите три сезона. Така европейските първенци ще подобрят доста предлагането на Олимпиакос, който ще опитва да си върне Везенков с тригодишен контракт на стойност 10 милиона евро.
Прочетете още
Както е известно, Спортист №1 на България за последните две години изявява предпочитание да си тръгне от Сакраменто Кингс, откакто не получаваше задоволително игрово време в ротацията на “кралете ” в новобранската си година в НБА. Отгоре на всичко пък старши треньорът на Кингс Майк Браун подписа нов контракт и ще продължи да бъде отпред на отбора от Калифорния.

През предишния сезон Везенков записа междинни индикатори от 5.4 точки и 2.3 битки за към 12.2 минути на мач, като стреляше близо 38% от тройката.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР