В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе намушкана

...
В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе намушкана
Коментари Харесай

Почина 83-годишната жена, която бе намушкана с нож при конфликт с внучката си в Меричлери

В болница в Пловдив умря 83-годишната жена, която бе намушкана няколко пъти с нож при спор с внучката си в Меричлери, оповестяват от Окръжната прокуратура в Хасково.

Случаят е от вечерта на 24 август, когато жертвата беше открита в безпомощно положение в дома ѝ. Словесен спор сред нея и внучката ѝ минал във физическа разпра, като 17-годишното момиче нанесло няколко удара с нож в тялото на потърпевшата жена, след което избягало, показват от обвиняването. След обзор от парамедици потърпевшата бе отведена за лекуване в болнично заведение в Пловдив.

Преди два дни Окръжният съд в Хасково взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 17-годишната. Макар и малолетна, хипотетичната извършителка е разбирала свойството и смисъла на действието и е могла да управлява постъпките си, счита прокуратурата.

От държавното обвиняване утрочняват, че занапред следва аутопсия и съдебно-медицинска експертиза. Едва по-късно ще се преценя възможната преквалификация на настоящето обвиняване " опит за съзнателно ликвидиране " в " съзнателно ликвидиране ".    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР