В близост до сградата на руското външно министерство днес е

...
В близост до сградата на руското външно министерство днес е
Коментари Харесай

Арестуваха български журналист, предложил брак на Мария Захарова с кавказка сабя и на кон

В непосредственост до постройката на съветското външно министерство през днешния ден е арестуван български публицист в кавказки национални тоалет и оръжие-играчка, оповестява ТАСС.
„ 40-годишният родом от България Борис Анзов , дружно с 26-годишен гражданин на Грузия, 44-годишен гражданин на Украйна и 20-годишен гражданин на Московска област бяха арестувани покрай постройката на външното министерство. Те са организирали зрелище с отбор в национални кавказки дрехи, шапки, с пистолети-играчки, запалка-пистолет, бутафорни саби и бич. Българинът е бил на кон ”, сподели източник от правоохранителните органи.
 Раненият в Сирия български публицист ще продължи обиколката си там Раненият в Сирия български публицист ще продължи обиколката си там
Обстрелваха ни с артилерия, само че има потърпевши мирни поданици. Това сподели българският публицист Борис Анзов, който беше ранен в ръката при...
След ареста той е декларирал, че желае да направи предложение за брак на формалния представител на Министерството на външните работи Мария Захарова, с която се е срещал на брифингите й за публицисти. В Инстаграм Анзов изясни разиграването на представлението: по думите му по този метод той е желал да поздрави Захарова с Международния ден на дамата.
" Днес пристигнахме напълно въоръжени като тигри, с цел да поздравим Мария Захарова с Международния ден на дамата, 8 март 2021 година. Мария Захарова не пристигна при нас. Постреляхме, потанцувахме и си тръгнахме ", написа българинът в обществената мрежа.
Полицията е конфискувала автоматизираните револвери играчки, саби и други оръжия от събралите се пред външното министерство. Сега българският публицист е изправен пред административна санкция от 500 рубли за дребно безчинство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР