В близкия месец предстои сериозна подготовка по законодателните промени, за

...
В близкия месец предстои сериозна подготовка по законодателните промени, за
Коментари Харесай

Земеделците ще търсят политическа подкрепа от Денков и Габриел за законовите промени

В близкия месец следва сериозна подготовка по законодателните промени, за които браншовите организации упорстват да бъдат готови и признати в точния момент, тъй като са свързани с решаването на неотложни проблеми в региона на поземлените връзки, поливното земеделие, подкрепяне на отглеждане на животни и производството на плодове и зеленчуци, а също и със статуса на браншовите организации. Това заяви ръководителят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов в изявление за Синор.бг.

До края на тази седмица в Министерския съвет ще бъде планувана среща, на която членовете на Българската земеделска камара, а евентуално и на останалите браншови организации, ще показват своите планове на концепции за законодателните промени, касаещи съотвения бранш.

Тази среща е контрактувана от БАК още след края на митингите и в нея ще вземат участие премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, като браншът се надява да получи политическа поддръжка за незабавните промени в законодателството.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР