В близките 20 години в света ще бъдат продадени 41

...
В близките 20 години в света ще бъдат продадени 41
Коментари Харесай

Най-печелившият бизнес

В околните 20 години в света ще бъдат продадени 41 000 средномагистрални самолета. Тяхната обща стойност ще е над 5.5 трилиона USD. Акцентът в търсенето обаче ще бъде върху теснофюзелажните машини, предвиждат от Обединена авиостроителна корпорация (ОАК). Интересно е да се означи, че Латинска Америка е мястото, където търсенето бързо нараства – с 6% всяка година. „ Очакваме голям растеж на съветския пазар през идващите две десетилетия”, сподели Кристофър Бакли, изпълнителен вицепрезидент на Airbus за Европа, Африка и Азиатско-тихоокеанския район по време на авиоизложението МАКС-2017, което се организира в съветския град Жуковски. Ежегодно растежът ще надвишава 4%.

Другият колос в авиопроизводството също се прицелва към Русия. Boeing ще нарежда в Русия три тренажора за водачи от най-ново потомство, като за пръв път в историята единият от тях ще бъде съветско произвеждане.

Вторият ден на ревюто беше посетен от 25 000 души. За пръв път беше показан образователно подготвителният аероплан Як-152. Разработчиците изясняват, че машината е основана за първична подготовка, за по-лесното прекосяване на бъдещия водач на Як-130. Самолетът предлага оптималната степен на комфортност. Разполага с така наречен „ стъклена кабина” – вместо аналогови циферблати има многофункционални необятно форматни ЖК-дисплеи. Поръчки за машината има от страна на съветското Министерство на защитата, а интерес демонстрира Беларус и страните от Латинска Америка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР