В Би Ти Ви сериозно обмислят да поканят Радина Червенова

...
В Би Ти Ви сериозно обмислят да поканят Радина Червенова
Коментари Харесай

Чий стол в bTV ще разклати Радина Червенова?

В Би Ти Ви съществено обмислят да поканят Радина Червенова като водеща на ново предаване. Голямата звезда на Българска национална телевизия остана без работа през лятото, когато Емил Кошлуков зае овакантеното от мъжа ѝ директорско място на „ Сан Стефано” 29. В частната медия били подготвени незабавно да дадат ефир на някогашната новинарката, стига тя да се реши, написа HotArena.

Малко откакто подаде оставка в Българска национална телевизия, Радина показа, че въобще не страда по малкия екран. Тя се радвала на опцията да си почива и се хвалела, че към този момент може да прави всичко, което ѝ е забавно отвън новинарските излъчвания, само че до момента все не оставало време да се занимава с него. Освен това с мъжа ѝ Коко Каменаров създали компания, в която, както „ Уикенд” писа, оферират медийни съвещания. Благодарение на това не може да се каже, че Радина е останала напълно свободна и се чуди с какво да се занимава от заран до вечер.

В Би Ти Ви обаче считали, че звезда от нейния сан, която е освен красива, известна, харизматична и обичана, само че и известна със своя непреклонен професионализъм, може да се впише идеално измежду лицата на медията. Засега не са известни детайлности към концепцията Червенова да се включи в екипа на частния канал, само че се счита, че в случай че това стане, ще е със напълно ново предаване, каквото до момента не е предавано там. Почти се изключва вероятността звездата да бъде назначена на мястото на друга водеща. В Би Ти Ви доста държат на лицата в предаванията си и не са склонни да ги заменят, само че пък постоянно са отворени за оферти за нови стратегии в случай че не в централния си канал, то най-малко в някой от „ сателитните” като „ Би Ти Ви Лейди”, „ Би Ти Ви Синема” и така нататък Особено в случай че идват от хора като Радина Червенова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР