В Белица и околните села от сега знаят кой ще

...
В Белица и околните села от сега знаят кой ще
Коментари Харесай

В община Белица вече са ясни бъдещите кметове

В Белица и близките села от в този момент знаят кой ще ги ръководи в идващите четири години. Причината е казус, обвързван с локалния избор - за първи път от началото на демокрацията у нас, кмет на община дружно с настоящите кметове на всички села в нея са единствените претенденти преди избори. За да бъдат законно определени кметът на Белица Радослав Ревански и сътрудниците му, би трябвало да получат най-малко по една годна бюлетина на 29 октомври.

След като единствено Движение за права и свободи издигна претенденти за кмет, Радослав Ревански се готви да ръководи Белица за трети следващ мандат. А в града това не е изненада за никой.

Соня Кутева: " Много добър кмет, Белица се промени напълно, тъй че се очакваше, беше обикновено по този начин да се получи. "

Йосиф Мадолев: " Направил е много неща, а и много неща си има за правене към момента. Чистотата примерно, почистването на самия град Белица не е на нужното равнище. "

Радослав Ревански, кмет на община Белица: " Продължавам да надграждам колкото и нескромно да звучи. След срещата с вас отивам да видя какво се случва с пътя за Семково и стартираме нови улици в Белица и Краище. "

Битката в селата от общината, където се избира кмет също завърши още незапочнала.

Валя Попова, заместител ръководител на ОИК - Белица: " Имаме 9 села, в които се избират кметове и във всичките са регистрирани 9, по един претендент и са старите кметове, настоящите. "

Радослав Ревански, кмет на община Белица: " Ние сме един екип, работим групово и съм споделил на всички сътрудници по селата, че това което върша аз в общината, както се държа с хората, желая и вие да се държите по същия метод, а в случай че видя, че някой прави нещо отвън тази политика се е налагало да ги поправям. "

В Белица интригата остава в борбата за Общинския съвет. Четири листи ще премерят сили за 13-те места в локалния парламент. Това са: Движение за права и свободи, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Възраждане ".

Репортер: Станислава Христова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР