В Базата за командване, управление и наблюдение беше поставено началото

...
В Базата за командване, управление и наблюдение беше поставено началото
Коментари Харесай

Във ВВС започнаха анализите за състоянието на военните формирования през 2023 г.

В Базата за командване, ръководство и наблюдаване беше сложено началото на анализите на положението и подготовката на военните формирования от Военновъздушните сили (ВВС) през 2023 година В разбора на Базата участваха командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров, офицери от командването на Базата и командири от подчинените формирования. Това осведомят от Военновъздушни сили в своя профил във Facebook.

Командирът на Базата, полковник Юрий Луканов, проучва дилемите и мероприятията, които са изпълнени, като се спря в детайли на всички посоки, по които е работено през 2023 година Той означи, че всички мероприятия са изпълнени, макар компликациите, а през 2024 година повишението на подготовката ще продължи.

Генерал-майор Димитър Петров оцени позитивно постигнатите резултати, очерта целите и провокациите пред Базата и пожела здрава, мирна и плодотворна 2024 година

Министърът на защитата Тодор Тагарев е в Съединени американски щати, където ще посети заводите на Lockheed Martin в Южна Каролина.

Представители на управлението на компанията ще го срещнат с индустриалния развой на самолетите F-16 Block 70, предопределени за българските Военновъздушни сили.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР