В България такива схемаджии не са идвали. Не случайно г-н

...
В България такива схемаджии не са идвали. Не случайно г-н
Коментари Харесай

Борисов: Газовият посредник МЕТ е като „Мултигруп“ едно време

В България такива схемаджии не са идвали. Не инцидентно господин Петков сподели „ имам вяра, че страната е един разпределител на пари “ – ето, той го споделя, ние го потвърждаваме. 110 млн. ще ги заплати българското общество. Това съобщи във връзка на газовите доставки водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция в централата на партията през днешния ден.

През заеми изпират парите. Дойде ли друго държавно управление, още от първия ден ще би трябвало да връща милиарди. Те желаят след тях да е пустота, сподели още Борисов на брифинг, в който участваха Делян Добрев и Теменужка Петкова.

От ГЕРБ подчертаваха върху компанията, за която в последния ден на април стана ясно, че ще ни избави от неналичието на газ. Става дума за компанията МЕТ, която ще обезпечи „ синьото гориво “ през май.

" МЕТ взе участие тъкмо като на времето „ Мултиугруп “ – на входа и на излаз, откъм Черно море и откъм Гърция. Как не ги е позор да приказват неистини. Това ли е „ смяната “? " - попита Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

Според него енергийният министър Александър Николов все едно е паднал от Луната.

Лидерът на ГЕРБ предложи да се възвърне изследването за шистов газ.

" Правителството обслужва Путин – диктатора и агресора, за сметка на българския бизнес и всички останали. Те всеки ден затъват все по-дълбоко с изявленията си. Фирма МЕТ си е резервирала количества, тя ще продължи да търгува с или без „ Булгаргаз “. Браво, това е " отбрана " на националния интерес. " - сподели още Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР