В България могат да се правят успешни бизнеси, без човек

...
В България могат да се правят успешни бизнеси, без човек
Коментари Харесай

Юрист: България има изключителен потенциал за развитие, който все още е неразгърнат

В България могат да се вършат сполучливи бизнеси, без човек да е безсъвестен, може да се развива и да прави по този начин, че да дава добър образец на идващите генерации. Това сподели юристът Дамян Пилков в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.

България има извънредно огромен капацитет за развиване, който към момента е неразгърнат, счита той. " Големият плюс на това човек да избере да остане в България е, че може да се обкръжи с хора, които мислят по подобен метод и споделят идентични полезности. “

Той описа за Конференцията " Curtains Up “, която ще се организира на 3 февруари от 10.00 часа в Networking Premium. Самото място е известен коуъркинг, който в последните години събира доста хора, които се интересуват от предприемачество, развиване и бизнес, както и доста чужденци. Темите на конференцията са предприемачество, водачество, маркетинг и творчество, а участниците ще видят вдъхновяващи презентации, ще чуят революционни хрумвания и ще получат скъпи благоприятни условия за нетуъркинг, описа Дамян Пилков. " Това събитие е за всеки, който се интересува да се срещне с хора, които виждат капацитет в България и благоприятни условия за развиване тук и желаят да разширят своите хоризонти. То ще събере освен бизнесмени, само че и доста чужденци и хора, които имат интерес към България. Най-големият плюс за мен е, че човек влиза в една среда на хора, които са положителни, които вършат градивни неща, и може да вземе доста добър образец от тях “, изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР