В автобиографичната си книга “Резервен (“Spare), която вече започна да

...
В автобиографичната си книга “Резервен (“Spare), която вече започна да
Коментари Харесай

Защо принц Хари се срамувал от общия си дом с Меган?

В автобиографичната си книга “Резервен ” ( “Spare ”), която към този момент стартира да разкрива от ден на ден скандални детайлности от тайния живот на английското кралско семейство , принц Хари приказва за това какъв брой друго са били третирани през целия си живот той и брат му принц Уилям, който е престолонаследник.

Заглавието на книгата е доказателство за това, намеквайки за метода, по който Хари постоянно е бил обсъждан като „ авариен “ от татко си, крал Чарлз III , и от кралската институция, до момента в който Уилям постоянно е бил предпочитан като правоприемник. Това фаворизиране е показано по доста способи през годините съгласно Хари, в това число в домовете на братята. 

В книгата си, Хари си спомня времето, когато за първи път посещава реновираната резиденция на двореца Кенсингтън, където живеят принц Уилям и принцеса Кейт в апартамент 1A, и мигновено се засрамва от вкъщи си в Нотингам Котидж, където живеят той и брачната половинка му Меган Маркъл.

 gergerg Getty

Хари разказва дома на брат си и снаха си по този начин: „ Тапетите, облицовката на тавана, рафтовете от орехово дърво, цялостни с томове в спокойни цветове, скъпи творби на изкуството. “ Той споделя, че било „ превъзходно “ и „ като в музей “.

Междувременно Хари и Меган украсили своята доста по-малко обилна вила с мебели, закупени с кредитната карта на някогашната актриса. И в своя документален сериал за Netflix, " Хари и Меган ", херцогът и херцогинята на Съсекс признават, че са създали огромна част от ръчната работа по дома си - като боядисване на стени - напълно сами.

„ Поздравихме ги за ремонта, без да сдържаме комплиментите, до момента в който се чувствахме неловко от нашите лампи IKEA и дивана втора ръка, който неотдавна купихме на ликвидация с кредитната карта на Мег от sofa.com “, написа Хари, припомняйки си визитата им в дома на брат му.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР