В астрологията всяка планета представлява специфична енергия, която влияе на

...
В астрологията всяка планета представлява специфична енергия, която влияе на
Коментари Харесай

Марс във Водолей ни призовава да се борим за обновление

В астрологията всяка планета съставлява характерна сила, която въздейства на Земята. Когато една планета промени знака си, типът сила, която доближава до нас, се трансформира и ние можем да „ използваме “ тази сила по друг метод, в случай че разбираме по какъв начин работи. Познаването на смисъла на тези " енергийни " промени ни оказва помощ да живеем " съгласно природата ". Освен това наличието на избрана планета в символ може да улесни реализацията на избрани събития.

Марс, планетата на действието, устрема и експанзията, минава през демократичния Водолей на 13 февруари и ще остане в този знак до 22 март. Влизането му предвещава вълна от свежа и динамична сила, която дава обещание да трансформира нашия групов дух. Марс във Водолей възпламенява искрата на неочаквани промени и изненади. Ставаме по-социални и общителни, срещаме нови хора и разширявате обществените си кръгове. Тази сила сплотява групи от хора, които се стремят към смяна, в това число полови опити и обществени придвижвания. Когато Марс транзитира в знака Водолей, нашата взаимност и потребността да оказваме помощ на другите се усилва. 

Във времевия интервал на този пренос, с активирането на знак Водолей, бързо се демонстрират и осъществят нови хрумвания. Динамиката на въздушната вълна развива всичко новаторско в скокове и граници. Емоционално студеният Марс във Водолей постоянно се афишира за подготвеност за гражданска война и обществени преустройства. Марс във Водолей прави човек доста деятелен, само че и припрян, тъй че може да се случи да предприеме някои рискови „ директни пътища “, с цел да се опита да реализира проектите си. Тук Марс е притеглен от опасности и нововъведения, изключително в региона на технологиите, електрониката и аеронавтиката.

Марс символизира " мъжките " сили в архетипния смисъл и затова управлява всички процеси, които имат отношение към себеутвърждаването, потреблението на мощ, сексуалността, способността за самоотбрана и офанзива, изложение на личните стремежи и воля.

Водолей е знак, характеризиращ се с желанието и неотложността да се разчупи калъпът, да се подкопае статуквото, да се отклони от утъпкания път, да се отхвърли това, което към този момент е забелязано и чуто. Водолеят е бунтовник, неконвенционален, свободен, разумен, „ мечтател “.

Огненият Марс във въздушният и подривен Водолей, в последна сметка е обвързван с революцията, другарството, фантазиите, задачите и идеалите, които имаме в живота. Той символизира нашето присъединяване в групи, клубове, колективи, като в същото време е директно обвързван с технологиите, авиацията и космоса. Така че ние ще се борим за нашите идеали, за визия и за идея, съпротивлявайки се на рестриктивните мерки, които са ни наложени, с революционно въодушевление желаеме да избягаме от разпоредбите по всевъзможен метод. Марс във Водолей ни приканва да се борим за обновяване, да скъсаме с моделите на минало, да бъдем повече " себе си "...

През този интервал дамите могат да бъдат изключително привлечени от ексцентрични, рисковани мъже с интерес към технологиите и науката, които могат да внесат прохлада и оригиналност в живота им.

Представителите на знак Водолей ще се радват на нараснала сила, борбеност и предпочитание за безстрашие. Въпреки че знакът е доста разумен, навлизането на Марс във Водолей може да подчертае импулсивната страна.

За Телец, Лъв и Скорпион  (или за тези, които имат Луна, Марс или асцендент в тези знаци) този Марс може да бъде изключително сложен за ръководство. Има прочут риск да бъдете изключително напрегнати и да се окажете изправени пред конфликти и борби, изключително по кардинални въпроси. Може да бъде изключително мъчно да държите гнева си под надзор.

За Близнаци и Везни (и по-малко за Овен и Стрелец) преходът ще се окаже доста добър. Тези знаци ще могат да се насладят на позитивните аспекти като: възторг, сила, предпочитание да се осмеляват да вършат нещо. Сексуалността също може да бъде подтиквана, което води до по-интензивен полов живот или по-смели подходи с евентуални сътрудници. Периодът е изключително подобаващ за фокусиране върху амбициозни планове. 

С една дума, това време е опция да се изследват нови хоризонти и да се прекрачат границите на елементарното. Докато Марс обитава във Водолей, е време да се освободите от всичко, което ви лимитира и задържа. Освен това бъдете подготвени за всичко ново, друго и изненадващо. Бъдете подготвени за неочаквани дейности, импулси. Там, където сте затънали в рутина и досада, очаквайте промени - деяние. Време е да се съберете с другари, да предприемете дейности... Социалните мрежи стават доста дейни. Време за изпробване в връзките, любовта, секса.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР