В ареста на Пето РУ задържаха дрогиран мъж, стар познайник

...
В ареста на Пето РУ задържаха дрогиран мъж, стар познайник
Коментари Харесай

Животното от Пловдив наби лекарка от Спешна помощ

В ареста на Пето районно управление (на МВР) задържаха дрогиран мъж, остарял познайник на полицията, протегнал ръка на лекарка от незабавна помощ и полицейски чиновник. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

В 17.15 на 27 февруари на телефон 112 в районното ръководство е получен сигнал, че на земята в междублоковото пространство сред блок 196 и детска градина "Едгар Бороу ", седи мъж, във очевидно несъответстващо положение и насочва закани към минувачите.

Пристигналият автопатрул открил самоличността на мъжа- 39 годишен остарял познайник на полицията, с голям брой престъпни прояви. На място пристиганал и екип на незабавна здравна помощ. При опит да му бъде осъществен обзор, мъжът почнал да се държи нападателно и нанесъл удар с пестник в лицето на докторката от екипа.

Мъжът, прочут в уличните среди с прякора "Животното ", бил незабаво арестуван и отведен в ареста. В постройката на районното ръководство, макар поставените белезници, арестуваният нанесъл удар с ръцете си в региона на челюстта на съпровождащия го полицейски чиновник.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл 131 ал 2 от Наказателен кодекс. Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР