В американските медии се появиха шокиращи снимки на Вал Килмър.

...
В американските медии се появиха шокиращи снимки на Вал Килмър.
Коментари Харесай

С дупка в гърлото: Появиха се шокиращи СНИМКИ на болния от рак Вал Килмър

В американските медии се появиха шокиращи фотоси на Вал Килмър. Холивудският артист се бори с рак на гърлото от 2015 година. В началото той отхвърля изказванията, че е болен, само че две години по-късно самичък признава пред какво е изправен.

За страдание заболяването прогресира и неотдавна се наложило да му бъде направена интервенция за премахване на част от гърлото.



59-годишният артист за първи път се появява на публично място без да си закрива врата с шал и демонстрира самичък на фотографите апаратчето, което му е сложено на гърлото след интервенцията.

Независимо от здравословните си проблеми Килмър продължава с актьорската си работа. Наскоро би трябвало да излезе премиерата на "Топ гън: Маверик, къде си? ", където още веднъж ще играе паралелно с Том Круз.



Феновете на Вал Килмър са ужасени от външния му тип, само че той е уверен, че към този момент е спечелил борбата с рака. Том Круз също е уверен в това и признава, че за него е било наслаждение да играе с тогавашния си сътрудник във кино лентата.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР