В Административен съд - София град постъпи жалба от Ваня

...
В Административен съд - София град постъпи жалба от Ваня
Коментари Харесай

Ваня Григорова внесе жалба срещу резултата от изборите

В Административен съд - София град постъпи тъжба от Ваня Григорова, в качеството ѝ на претендент за кмет на Столичната община, и Иван Таков, в качеството му на ръководител и представляващ локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България, “ против Решение на Общинска изборна комисия Столична за избор на кмет на Столичната община, оповестиха от пресцентъра на съда, представени от Българска телеграфна агенция.

Оттам допълват, че в жалбата е направено и искане за прекъсване на предварителното осъществяване на решението.

От съда изясняват, че според разпоредбите за систематизиране на делата, жалбата е изпратена на СИК-Столична за неотложно окомплектоване с административната кореспонденция и изпращането им в съда. След постъпване им в съда неотложно ще бъде формирано дело и ще бъде разпределено на инцидентен принцип на арбитър. От съда изясняват, че настояването за прекъсване на предварителното осъществяване ще бъде прегледано неотложно след образуването на делото.

Преди дни Терзиев сподели, че няма никакво терзание от декларираното желание от съперника му на балотажа на локалния избор Ваня Григорова да желае инспекция на резултатите от изборите в съда. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР