В 9 ч. тази сутрин пуснаха тестово трамваите по ремонтираното

...
В 9 ч. тази сутрин пуснаха тестово трамваите по ремонтираното
Коментари Харесай

Пуснаха пробно трамваите по ул. Граф Игнатиев“ в столицата

В 9 ч. тази заран пуснаха тестово трамваите по ремонтираното трасе на ул. „ Граф Игнатиев “. Тестът ще продължи 72 часа, без да се транспортират пасажери през това време. Очаква се по Коледа хората да могат да употребяват трамваите по трасето обикновено. А дефинитивно ремонтът ще проключи в средата на март.

София

Минувачите по ул. „ Граф Игнатиев “ посрещнаха първия трамвай по новото трасе с крясъци „ Ура “. Пробното стартиране на трамваите събра аудитория и се трансформира в атракцията на деня. Проверката се прави от сдружението Столичен електротранспорт.
Евгени Крусев, зам.-кмет по превоза към Столичната общината: Проверява по какъв начин е изпълнена релсовия път, по какъв начин е изпълнена.  Няма огромен интерес към приемната за ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “ Няма огромен интерес към приемната за ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “
От Столичната община ще обезпечат допустимо най-удобната връзка със софийската планина Витоша непосредствено от станция на метрото. На днешното съвещание на...
 © Българска телеграфна агенция
Той изясни, че инспекцията цели да откри по какъв начин е изпълнен релсовият път и контактно-кабелната мрежа, по какъв начин са направени спирките и по какъв начин минават трамваите, тъй че всичко да е тествано, преди да се возят пасажери.

След дъждовете и снега тук-там по ремонтираната улица се появиха локви. От общината към момента не разясняват качеството на плана.

Николай Стойнев, зам.-председател на Столичния общински съвет: Можем да кажем, че обектът е подготвен, когато минат всички приемателни комисии, когато ДНСК излезе с позволение за прилагане на тази улица.
Загражденията, които бяха сложени преди ремонта, също са отстранени, само че изпълнителите си резервират правото при нужда още веднъж да ги слагат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР