Карлос Алкарас извървя сякаш за миг пътя от обещаващ млад

...
Карлос Алкарас извървя сякаш за миг пътя от обещаващ млад
Коментари Харесай

Семейна идилия: Бурната радост и емоции, които Алкарас сподели със своите родители

Карлос Алкарас извървя като че ли за момент пътя от обещаващ млад гений до един от най-хубавите играчи в международния тенис. На едвам 21-годишна възраст, испанецът може да се похвали с три " мейджър " трофеи на трите настилки, като единствения трофей от Големия шлем, който не е попаднал в ръцете на гения е този в Аустрелиън Оупън. Вчера международният номер две завоюва конкуренцията на Ролан Гарос след 5-сетова драма против Александър Зверев.

Освен първенец, Карлитос явно е и наследник за образец. По време на шампионската си тирада ибериецът загатна ролята на родителите си в виталния си път, разказвайки за техните саможертви, които са били в главната да се трансформира в индивида,  който е сега.

Майката на Карлос, Вирхиния, е неизменима част от лагера на сина си още от пробива му през 2022-ра година. Баща му, на който е кръстен тенисистът, е много по-запознат с играта, като даже се е състезавал на професионални равнище, а през вчерашния ден те несъмнено бяха най-гордите и щастливи родители на света, откакто можеха да изживеят триумфа на своя наследник от трибуните, а след това Карлитос отиде при своите майка и татко, като станахме очевидци на един покъртителен фамилен момент, в които членовете на семейството Алкарас не можеха да скрият своите сълзи на наслада в очите си.

Източник: Essentially Sports

All the feels ❤️
— Roland-Garros (@rolandgarros)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР