В 47-ото Народно събрание също имахме инициатива за връщането на

...
В 47-ото Народно събрание също имахме инициатива за връщането на
Коментари Харесай

Бойко Клечков: Социалните постижения в редовното правителство се случиха заради БСП

В 47-ото Народно заседание също имахме самодейност за връщането на право за гласоподаване и с хартиена бюлетина.

Въпреки всичко това е желанието на нашите гласоподаватели. Ние не сме срещу машинното гласоподаване, а сме за това хората да имат избор. Към днешна дата се оказва, че се получават някои не доста естествени положения с протоколите – тъй като хем е с машина вота, а при общия общ брой по-късно не се получават резултатите. Както в хартиената бюлетина, по този начин и в машинното гласоподаване ние виждаме съответни нередности. Изборните резултати могат да бъдат приети, когато всички си гледат работата в изборния развой. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Бойко Клечков в ефира на BGonAIR.

Той дефинира думите на Кирил Петков да гласоподават с хартиена бюлетина единствено възрастните хора като неправилни и противоконституционни. „ По-скоро сътрудниците от Политическа партия и Демократична България употребяват сега Народното събрание, с цел да създадат изборния ден нетърпим. Цял ден се занимаваме единствено с това да приемем заглавието на един закон. Дано се намерят здрави сили в Политическа партия и Демократична България, с цел да могат професионално да вземат отношение по проблемите “, добави Клечков.

Според него хората с най-ниски приходи се нуждаят от поддръжка и то изключително във времена като сегашните. „ В 47-ото Народно заседание нарастването на минималната заплата, пенсиите и останалите обществени ограничения се случиха с помощта на Българска социалистическа партия ”, безапелационен е социалистът.

„ Ако ни бъде връчен трети мандат – длъжни сме да опитаме да съставим държавно управление. Ние сме споделили, че при мандат на “Български напредък ” бихме взели участие в диалози. Обществото има потребност от една сериозна поддръжка и изработката на бюджет, който да помогне в тези комплицирани времена “, приключи Бойко Клечков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР