В 19 области на страната утре са обявени предупреждения от

...
В 19 области на страната утре са обявени предупреждения от
Коментари Харесай

Опасно горещо време в неделя

В 19 области на страната на следващия ден са оповестени предизвестия от първа степен за температури над 35 градуса. По-ниски ще са стойностите в източните региони. Температурите на морето ще са сред 27 и 30 градуса.

Над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Около и след обяд тук-там в Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. На места явленията ще интензивни. Ще има условия за градушки. В нощта против понеделник преваляванията ще продължат и ще обзет и централните региони от страната.

В понеделник ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии. По-голяма е вероятността за интензивни феномени в Западна и Централна Северна България. Възможни са и градушки. Температурите ще се намалят. Във вторник валежите ще са в североизточните региони, а след обяд и в обособени планински. В сряда ще вали на по-малко места и ще е по-често слънчево.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР