Минималните температури ще бъдат от 8 до 12 градуса, по

...
Минималните температури ще бъдат от 8 до 12 градуса, по
Коментари Харесай

Топъл вторник, температурите се повишават

Минималните температури ще бъдат от 8 до 12 градуса, по Черноморското крайбрежие до 10. Преди обед ще бъде слънчево. Следобед от запад ще се заоблачи, като в западните и северните региони ще превали и прегърми. В Западна България има условия за мощни гръмотевични стихии и градушки в региона на Кюстендил и Благоевград.
 
Вятърът ще бъде слаб със скорост до 25 км/ч от югозапад. Максимални температури в обитаемоте места ще са от 21 до 27 градуса, по Черноморието - до 19 градуса.
 
Над планините преди обед ще бъде слънчево, следобяд ще има раздрани облаци. Вятърът по високите елементи над 2500 метра ще бъде сдържан от запад със скорост до 30 км/ч. Максималните температури за деня над 2500 метра височина - към 0 градуса, а на 1500 метра - към 5-6 градуса.
 
В сряда и в четвъртък преваляванията с летен темперамент ще бъдат постоянно събитие, като интензивни превалявания се чакат над Западна и в Северна България. В четвъртък ще захладнее. В петък ще вали и гърми в западната половина от страната, а на изток ще има слънце. В събота също ще бъде слънчево, а в неделя следобяд в западните региони ще превали.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР