В 18:28 часа кацна самолетът, на чийто борд беше Илиян

...
В 18:28 часа кацна самолетът, на чийто борд беше Илиян
Коментари Харесай

Владислава Тричкова: Случаят "Соло" далече не приключва с днешното завръщане

„ В 18:28 часа кацна самолетът, на чийто ръб беше Илиян Тодоров. Това е завръщане, което чакахме от дълго време. Той пътува от Ташкент през Мюнхен, с цел да стигне до нас. За хората може би е забавна самата процедура, тъй като този случай не е нещо, което се случва всеки ден. “

Това разяснява в ефира на bTV престъпният кореспондент Владислава Тричкова за двойния палач от „ Соло “, който ще влезе в затвор у нас, с цел да излежи доживотната си присъда 15 години след закононарушението.

Мъжът беше доведен у нас от екип на Главна дирекция „ Охрана “ към Министерство на правораздаването

bTV сподели извънредни фрагменти от качването му в самолета. Екипът ни се опита да беседва с него. Въпросите му обаче останаха без отговор.

 

„ Той беше първият пасажер, който качиха на аероплан с ескорт от трима души от Министерството на правораздаването. След това беше и първият човек, който смъкнаха от борда “, уточни тя.

Мъжът беше доведен у нас от екип на Главна дирекция „ Охрана “ към Министерство на правораздаването

„ Хората, които бяха към нас, бяха прочели, че през днешния ден Илиян Тодоров се връща в България. Дори 15 години по-късно, всички приказват за това “, разяснява Тричкова.

„ Още на летището той беше посрещнат от полиция. Сега има няколко процедури, свързани с отпечатъци и документи. След това ще бъде откаран непосредствено в пандиза, където би трябвало да излежи доживотната си присъда‘, добави още репортерът на bTV.

По думите ѝ този случай надалеч не завършва с днешното завръщане. Има доста нови въпроси. Илиян Тодоров е арестуван в Узбекистан тъкмо преди една година, когато прави опит да лети до Истанбул. Има доста въпроси, които остават без отговор. Как и по кое време той е напуснал България? Прибирал ли се е в миналото у нас? През всичките тези години единствено в Узбекистан ли е живял?

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР