В 15.40 ч. тялото на удавения 60-годишен мъж все още

...
В 15.40 ч. тялото на удавения 60-годишен мъж все още
Коментари Харесай

Пет часа не прибират тялото на удавения на плажа Силистар, спряха издирването на другия мъж

В 15.40 ч. тялото на удавения 60-годишен мъж към момента стои на плажа край Синеморец, съобщи кореспондент на БГНЕС. Дошлите в 13 ч. водолази си потеглиха и прекратиха претърсването на морето за втория човек, тъй като е доста бурно.
Припомняме, че мъж на към 60 година се удави на плаж Силистар край Синеморец. Инцидентът стана към 11 ч. Спасителни екипи няколко часа издирваха втори човек, за който се допуска, че е липсващ в морето. Водолази се включиха в издирването малко след 13 ч. Тялото на умрелия е на плажа и е покрито с хавлия повече от 5 часа. Шест-седем медици, които са пристигнали на отмора на този плаж, оказваха първа помощ към 40 минути, когато стана случаят преди обяд, само че за жалост мъжът умря.
 На плаж Силистар - най-много 5 лв. за чадър и 5 лв. за шезлонг На плаж Силистар - най-много 5 лв. за чадър и 5 лв. за шезлонг
Определен е концесионер на морски плаж " Силистар ", община Царево, област Бургас. След извършена открита процедура, Министерският съвет...
Сред медиците имаше доктор от панагюрската болница, ВМА, болница „ Св. Иван Рилски ”, болница „ Лозенец ”. Лекарите разясниха, че в случай че в Синеморец е имало болница, индивидът щеше да бъде жив. Линейка дойде 30 минути след подаване на сигнала за случая. Лодка със спасители от ПБЗН издирваха още един човек. Плажът е даден на концесия. За визитата му се събира такса за паркинг, само че няма избавител в съботния ден. Днес на плажа там има десетки фамилии с деца. Морето е бурно и има мъртво неспокойствие. Последно в петък е имало избавител до 18 ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР