В 12.30 часа вчера таксиметров водач потърсил помощта на униформени

...
В 12.30 часа вчера таксиметров водач потърсил помощта на униформени
Коментари Харесай

Tаксиметров шофьор предотврати телефонна измама за 12 000 паунда

В 12.30 часа през вчерашния ден таксиметров лидер потърсил помощта на униформени служители на реда. Пред тях обяснил, че минути преди този момент е оставил на автогарата в Димитровград клиентка, споделил опасенията си, че може би дамата е жертва на машинация, защото носела доста пари и непрестанно говорела по телефона, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.


По описанието на лидера двамата служители на реда от „ Охранителна полиция “ издирили дамата и я отвели в районното ръководство. При диалога станало ясно, че към 10 сутринта 72-годишната чирпанлийка била застрашена по телефона от непознати, че ще бъде засегната физически, в случай че не даде наличните си средства. Инструкцията била да пътува до Димитровград с уговорените пари -12 000 паунда и златни украшения и да чака на автогарата телефонно позвъняване за мястото, където да ги остави.

В резултат на съобразителността на таксиметровия водач и бързата реакция на униформените била предотвратена измамата. По случая е формирана кореспонденция, по която следствието продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР