В 11:00 часа московско време стартира традиционната пресконференция на Владимир

...
В 11:00 часа московско време стартира традиционната пресконференция на Владимир
Коментари Харесай

Путин: Бъдещето на Русия - силна страна с гъвкава политическа система

В 11:00 часа московско време започва обичайна конференция на Владимир Путин, която бе открита от представителя на Кремъл - Дмитрий Песков.



„ Смятам, че политическата, както и икономическата среда би трябвало да бъдат конкурентни. Политическото пространство би трябвало да бъде уравновесено. Виждам бъдещето на Русия, като мощна страна с гъвкава политическа система ", разяснява Владимир Путин на въпрос за какво няма съперници, когато стане време за избори.

" Защо няма конкуренция сега? От 2000-та година до в този момент БВТ на страната се усили на 75%, а производството на 60%. Въпреки рецесията заплатите се усилиха тройно. Успяхме да преодолеем демографската рецесия и да увеличим междинната дълготрайност на живот с повече от 10 години. Преди началото на 2000 ние на процедура живеехме в условия на революция. Млади момчета заминаваха за Чечения.

За това, когато приказваме за съпротива, хората стартират да вършат съпоставения, да слушат какво оферират другите и вършат своите заключения ", сподели Путин.

" Не бих желал да жегвам тематиката за моята предизборна стратегия всеки един претендент би трябвало да я има. Аз на процедура към този момент я имам " - отговори Путин.

" Не един път съм го повтярял, какво бъдеще желая за Русия. Тя би трябвало да бъде устремена в бъдещето, стопанската система би трябвало да бъде издигната върху новите технологии ", разяснява още Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР