В 10.00 ч. хиляди мотористи откриха мотосезон 2021 у нас.

...
В 10.00 ч. хиляди мотористи откриха мотосезон 2021 у нас.
Коментари Харесай

Откриха мотосезон 2021

В 10.00 ч. хиляди мотористи откриха мотосезон 2021 у нас. Началната точка бе катедралният храм "Св. Александър Невски "

"Началото на мотосезона беше анулиран поради ковид. Днес чакаме към 15 000 моториста да се включат в събитието. Спазваме всички противоепидемични мерки”, сподели пред Румен Дунев от клуб "Джентълмен ".

По този мотив Пътната полиция стартира нова акция - този път за мястото, на което мотористите поставят регистрационните си табели. Те ще бъдат снимани в тил, с цел да се вижда кой с какъв номер кара.

Глобата за погрешно подложен номер е до 300 лв., лидер може да остане без брошура за половина година. Акцията стартира от събота и е обвързана със старта на мотосезона. Ще продължи до другата сряда.

От пътна полиция обясниха още, че в последно време мотористи употребяват номера на друго транспортно средство. Това се случвало и при коли, които не са регистрирани.

Това обаче е закононарушение и в този случай наказването може да е до една година затвор.

Миналото лято имало много такива нарушавания, както и арестувани за 24 часа.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПроверете своятаЕМА заяви в петък, че изследва възможна връзка сред имунизацията на " Джонсън & Джонсън " и случаи на кръвни съсирециПрипомнете си някои от обичаните телевизионни сериали с здравна тематикаКъде и по какъв начин се заразяват хоратаЙоргос Карайвас бе убит пред дома си в АтинаГлобата възлиза на 20 хиляди норвежки крониТой беше на 50 годиниЗа задачата придвижването на пасажери по третата линия ще бъде прекратено за два дниИзключителен човек ", " предан " на страната, както и на фамилията си: от всички направления към Обединеното кралство прииждат послания на респект към паметта на принц ФилипЦИК дефинира определените народни представители в 45-ото Народно събраниеВижте какво разпорежда просветителният министърОфициалният старт на конкурса-обучение бе даден на 5 април, когато участниците получиха и първата си задачаСтановището ще бъде изпратено на Конституционния съд на Република БългарияВижте по кое време ще бъдат възстановениДобрият собственик е хубаво да бъде осведомен с главните симптомиСъпругът на кралица Елизабет Втора беше на 99 години Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР