Уви, много работни места страдат от ненужна драма. Какво става?

...
Уви, много работни места страдат от ненужна драма. Какво става?
Коментари Харесай

Има ли излишна драма в офиса?

Уви, доста работни места страдат от ненужна драма. „ Какво става? Обикновено обичам работата и мога да извърша доста задания за това време. Но тъкмо в този момент имам възприятието, че цялото ми психическо пространство е погълнато от старания за реализиране на съгласие в офиса. Нещо не е наред, или сама по този начин ми се коства? “

Ако горното изказване неотдавна е минавало през главата ви, може сте попаднали в обстановка, в която в офиса ви има доста непотребна драма. Под непотребна имам поради, че тя не е породена от някакви действителни спешени случаи, нито пък е резултат от здравословни спорове, които в последна сметка водят до по-добри резултати.

Като коуч по ръководство на времето забелязах, че този вид драма, без значение дали е с ваши сътрудници, директни подчинени, началник или клиенти, може да отнеме голямо количество време. Излишната драма може да се породи както до момента в който работите, по този начин и в извънработно време.  Проблемът е, че напрежението ви принуждава да мислите за обстановката още веднъж и още веднъж, което прави по-малко ефикасни и сплотени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР