Увеселителната индустрия основаваща се на чалга културата търпи колосални загуби

...
Увеселителната индустрия основаваща се на чалга културата търпи колосални загуби
Коментари Харесай

Lifeonline.bg: Чалга индустрията търпи колосални загуби покрай забраната за събирания

Увеселителната промишленост основаваща се на чалга културата търпи колосални загуби от рестриктивните мерки наложени поради болестта от ковид covid-19, написа Lifeonline.bg.

Чалга заведенията, които в естественото ни всекидневие отчитаха сред 40 и 150 хиляди лв. обороти са принудени да затворят.

Звездите посредством, на които въпросните заведения са цялостни също са на загуба, откакто не могат да проработят хонорарите си, вариращи сред 3 и 7 бона, а някои като Азис по 12 у нас и 25 в чужбина.

Реката от пари към сметките на компания „ Пайнер “ също секна. Според изчисленията инж. Димитров губи над половин милион лв. единствено за месец поради болестта.

В сектора разясняват, че чалга бизнесът ще бъде погубен от пандемията и по кое време и по какъв начин ще се съвземе, към момента не е ясно. Някои от най-големите звезди в " Пайнер " преустановиха участията си още преди възбраната.

Първа сама реши да спре участията си в чужбина Емануела, която отхвърли участия в чужбина още през февруари. Емануела има непълнолетен наследник на 6 години, което е една от главните аргументи да съблюдава съществени ограничения против болестта.

Изявите си пред аудитория преди изключителните ограничения спря и една от най-скъпоплатените фолкпевици Преслава. Коронавирусът изплаши съществено Преси. Певицата е безкомпромисна, когато става въпрос за здравето на нейните близки.

Константин не спря да излиза насцената, само че преди още да влезе изключителното състояние, разгласи, че в дискотеката му, наред със сериозната стерилизация ще се мери и температурата на всеки клиент на входа, това обаче беше за малко тъй като скоро последва и заповедта за възбрана на всеобщите събирания.

Примерът на сътрудниците си последва и Джена. Тя анулира клубен концерт предходната събота в Германия. Почитателите й я поддържаха и приветстваха решението й. Въпреки че няма да лети поради боязън от ковид, Джена щеше да пее пред аудитория в родината. Тези дни тя имаше едно присъединяване в провинцията и едно в столицата, които към този момент са невъзможни.

Сашка Васева също се изплаши. Ретро дивата се е затворила у дома и не счита скоро да обикаля по нощните заведения. Тя е стопирала концертна активност, до момента в който ситуацията се успокои.

Съпругът на Емилия Жорж Башур пък й разпоредил да прекрати обикалянето по кръчмите най-малко за година. Деси Слава, която също гледа малко дете още преди седмица била поискала позволение да спре да пее по питейни заведения.

Галена до момента приемаше единствено по две участия седмично, само че нямаше никакво планове да напуща музикалната сцена. За нейно огромно страдание тя ще би трябвало да се лиши от разнообразието през уикенда да обикаля страната.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Кака Слонка (преди 13 секунди) Рейтинг: 258 | Одобрение: 43 Ами Пайнера си има заделени милиарди несъмнено. Време беше. Иначе години наред рекетираше заведенията да работят единствено с неговата компания, а в този момент се оплаква. Е, нема двве убави Митя  Всеки трети гербаджия е тъкмо толкоз тъп, колкото и първите двама! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР