Увеличено отстояние от пътя за допълнителна проходимост извън него, офроуд гуми, допълнителна

...
Увеличено отстояние от пътя за
допълнителна проходимост извън него,
офроуд гуми, допълнителна
Коментари Харесай

Този Ford има всичко за краят на света

Увеличено разстояние от пътя за допълнителна проходимост отвън него, офроуд гуми, спомагателна осветителна система, опция за спане в купето и в палатка на тавана, спомагателни товарни отделения, вода, гориво, душ, газов котлон и доста други. Всичко това е включено в екипировката на една от най-впечатляващите концептуални разработки основани по тематиката пустощ и оцеляване измежду природата- Expedition Timberline Off-Grid.

Expedition Timberline Off-Grid е взаимна разработка на Ford и Overland Expo East, и от автомобилната марка споделят, че това е най-способната офроуд версия на модела, създавана някога.



"Концепцията Expedition Timberline Off-Grid предлага футуристичен взор върху това как фамилните приключенци могат потенциално да получат повече от своите Expedition Timberline, включително и възможно най-доброто мобилно къмпингуване ", коментира Роберто Варто, програмен директор на концептуалната разработка.

По отношение на отстоянието от пътя на Expedition Timberline Off-Grid, от Ford споделят, че екипът, работил по концепцията, е развил лидерското в сегмента такова на Expedition Timberline от 10.6 инча (25.4 сантиметра) с допълнителни 5 сантиметра.

Офроуд тематиката при FORD Expedition Timberline Off-Grid е допълнително развита със специално ремарке, което е пригодено за транспортирането на допълнително оборудване за по-големи преходи, в това число газов котлон, мивка, маси, воден резервоар с съдържимост от 160 литра, бойлер, ледник, слънчев панел и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР